Ses sistemi tercihi

VortexX0

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Ben odama ev tipi ses sistemi kurmak istiyorum. Ses olarak şu anda elimde Piooner markasının ses sistemi var eski tip, hani şu kaset ve CD koyup da açılan. AUX girişi de var. Açtığımda bir düğün salonu gibi ses veriyor. Benim istediğim sinemadaki gibi sesleri net duyayım yeter, baslar tizler yerinde olsun. Sizce elimdekini kullanmalı mıyım yoksa Bir sound bara gerek var mı? Siz olsanız Piooner markası seçer miydiniz?

Arkadaşlar merhaba, Ben odama ev tipi ses sistemi kurmak istiyorum. Ses olarak şu anda elimde Piooner markasının ses sistemi var eski tip, hani şu kaset ve CD koyup da açılan. AUX girişi de var. Açtığımda bir düğün salonu gibi ses veriyor. Benim istediğim sinemadaki gibi sesleri net duyayım yeter, baslar tizler yerinde olsun. Sizce elimdekini kullanmalı mıyım yoksa Bir sound bara gerek var mı? Siz olsanız Piooner markası seçer miydiniz?

Harcayacak paranız varsa evet. 5.1 bir sistem kurabilirsiniz, bütçe 20+ olması gerek onun altındaki Çinli çöplere para vermeyin bence. Güzel bir 5.1 AV receiver ile 5.1 set alabilirsiniz 20 bin civarına.

Dostum ev sinema sistemleri satan bir mağazada çalıştım, Beyoğlu PROAV. Sen daha mı iyi biliyorsun da benden gelip saçma sapan Creative al diyorsun adama. Adam diyor zaten Pioneer bir setim var güncellemek istiyorum sen daha kötüsünü öneriyorsun.
Hocam aynı soruyu sizede sorayım
benim bu aynı ses sisteminede ayrı ayrı büyük kolonlar takılıyor. Böylede olmaz mı?

Dostum ev sinema sistemleri satan bir mağazada çalıştım, beyoğlu proav. Sen daha mı iyi biliyorsun da benden gelip saçma sapan Creative al diyorsun adama. Adam diyor zaten Pioneer bir setim var güncellemek istiyorum sen daha kötüsünü öneriyorsun.

Hocam sesi gayet güzel ve net.

Dostum ev sinema sistemleri satan bir mağazada çalıştım, beyoğlu proav. Sen daha mı iyi biliyorsun da benden gelip saçma sapan Creative al diyorsun adama. Adam diyor zaten Pioneer bir setim var güncellemek istiyorum sen daha kötüsünü öneriyorsun.

Kral bende PC'ye takacak hoparlör bakıyorum 2+1 de olur 2+0 da ama sesi net bas tiz yerinde sesi hafif yüksek 5w*2 gibi bir şey istiyorum öneriniz var mı kaliteli bir şey olursa sevinirim.

5+1 ses alamazsın. Tavsiyem bir avr alman. İmkan varsa sıfır yoksa da 2. el alabilirsin. Ben Yamaha avr almıştım 2. el olarak. Çok memnunum ses kalitesi olarak. Eski bir model olmasına rağmen çok başarılı bir cihaz. Tabii buna hoparlör de lazım. 5+1 olursa tadından yenmez. Dinlemeye bıkmazsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı