WaxyLocket
Hectopat
Görev çubuğundaki Windows simgesine sağ tıklayarak Aygıt Yöneticisi'ni açın ve kontrol edin.
Ses aygıtında sorun gözüküyor ise donanım kimliği ile driver araştırması yapıp kurabilirsiniz.
Nasıl yapılacağı aşağıda:
Rehber: Ünlem işareti olan aygıtın donanım kimliğini bulmak ve sürücüsünü kurmak
Selamlar, donanım kimliği bilinen aygıtın sürücüsünün nasıl bulunabileceğini rehber şeklinde foruma kazandırmak istedim. Başlayalım; Donanım Kimliği Nasıl Öğrenilir? Aygıt yöneticisine girip sorunlu olduğunu düşündüğünüz veya üstünde ünlem işareti olan aygıtı bulun. Sağ tık özellikler...www.technopat.net
ek not: öncelikle Windows güncellemeye girerek sistemi tam güncel hale gelene kadar güncelleyin. güncelleme sonrası hala sorun devam ediyor ise yukarıda yazdıklarımı uygulamanız halinde sürücü kurulacaktır.
Hocam yazılım güncellemesi yaptım lakin kod 45 diyor (cihaz önceden takılmış şu an takılı değil takın düzelir) onarım yaptım Windows'a gene çözülmedi ne yapabilirim?
Aygıt Yöneticisi'nden resim ekle r misiniz?
Bluetooth ile ses alabiliyorsanız ses aygıtınız ve driveriniz kurulu demektir.Hocam eklemeyi unutmuşum Bluetooth'ta ses var.
Anakart marka ve modelinizi yazarak destek sayfasına ulaşın.Ekstra ekleyeceğim yapmadan önce realtek driver çıkıyordu takılı değil diyordu onarımdan sonra hiç çıkmıyor.
Bluetooth ile ses alabiliyorsanız ses aygıtınız ve driveriniz kurulu demektir.
Aygıt yöneticisinde de sorun görünmüyor.
Hoparlörler nerede? Ekranda mı yoksa harici hoparler mi?
Önceden ses alabiliyor muydunuz ve bu sorun sonradan mı çıktı?
Hangi driveri nereden güncellediniz anlamadım.Hocam driver yeni güncelledim sorun olarak Realtek yok hocam olsa kablolu alırım bende kablolu direk hoparlör olarak çıkıyor kasayı sıvı soğutma için açtık lakin kablo eksiğimiz olduğu için termal macun sürüp geri kapattık başka bir oynama yok. Dün hem Realtek hem hoparlör oluyordu.
Hangi driveri nereden güncellediniz anlamadım.
Hepsini mi?
Yoksa sadece ses driverini mi ve nereden?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.