SESEGEL-S2 / i5 10400F ve RTX 2060 sistem 8499 TL!

RTX 2060 Amazon'da en ucuz 5800 lira gördüm hocam. 1 aylık gözlemime göre. Daha ne kadar ucuza bulunabilir ki ?
Gigabyte 3060 Gaming OC modelini JP üstünden 5600'e aldım yaptığım bir sistemde, sadece biraz şans lazım.
CV550* fiyatına göre gayet kaliteli ve stabil çalışsan bir PSU, sonrasında bütçe el verirse bir Pylon, High Power, FSP veya ROG vb. ile değiştirebilir.
SKU'sunu aratınca VS550 ile geleni çıkıyor.
CV550 ile gelenin SKU'su 0131 ile bitiyor, hatta CV650 0132. 0121 modeli VS550.

çok bilmişlik yapıp sürü psikolojisine katılıp konuya gülenler sistemin fiyatı artmış :=)

Çok bilmişlik yapıp sürü psikolojisine katılıp konuya gülenler sistemin fiyatı artmış:=)

Şu anki PC piyasasında nakitin varsa tereddüt etmeden sana uygun olanı alternatif fiyatı ve daha iyisi yoksa alacaksın hocam yoksa çok fazla beklediğin an burada da göründüğü gibi fiyatlar düşmüyor aksine sürekli artış gösteriyor. Şu anki coin piyasasının artmasıyla 1 ay daha bilgisayar fiyatları artış gösterecek gibi.

Şu anki PC piyasasında nakitin varsa tereddüt etmeden sana uygun olanı alternatif fiyatı ve daha iyisi yoksa alacaksın hocam yoksa çok fazla beklediğin an burada da göründüğü gibi fiyatlar düşmüyor aksine sürekli artış gösteriyor. Şu anki coin piyasasının artmasıyla 1 ay daha bilgisayar fiyatları artış gösterecek gibi.

Öyle tabii benim sitemim çok bilmişlik yapıp bilmeyenler içindi genelde bu kısım ergenlerden oluşuyor zaten

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı