Sesim çok ince

Güzel kardeşim daha 15 yaşında hayatının baharındasın. Dert ettiğin şeye bak. Sesin bugün kalın olmaz ama ileride kalın olur. Diksiyonunu geliştirmeye bak sen. Fazla kalın ses iyi değil ayrıca. :) Borazan gibi ses ile ne yapacaksın? Millet canavar zanneder. :D

Şaka bir yana dediğim gibi kafana takma kardeşim. Diksiyonunu geliştir gelecekte gayet güzel ve akıcı bir sesin olur millet hayran kalır. :) 27 yaşındayım sesim o kadar kalın ki bazıları 40 zannediyor. Abimden daha kalın sesim var yani. :) Ama bir yerden sonra rahatsız etmiyor değil beni.
 
Ben 15'im. Boru gibi sesim var. Oyunda tanıştığım insanlara 15 yaşındayım deyince yalanını yiyeyim diyorlar. Ama bunun pek de bir önemi yok. Seni sesine göre yargılayacak aptal arkadaşların yoksa.
 
Arkadaşlar merhaba. 15 yaşına gireceğim yaşıtlarımın sesi kalın ve daha iyi ama benim sesim 7 yaş bir çocuktan farksız. Ne yapabilirim? Çok sinir oluyorum ve konuşmaya utanıyorum insanlarla sesim ince diye.
Hormonal dengesizlik olabilir fazla takma. Ergenliğin sonlarına doğru düzelir. Hormonların senle dalga geçiyor. Ya da homo veya transındır. Neresinden tutsan ucu b**lu değnek.
 
Eğer cidden sorun olduğunu düşünüyorsan doktora git. Testosteron oranın az olabilir.
Hocam daha 14 yaşındayım ama 15'e girmeye yakınken neredeyse sakalım çıkıyor :D Testosteron seviyem yüksek. Yani genel olarak boyum da ideal hormonlarım da oldukça fazla yani kıl açısından falan. Sadece tek sorun sesim.
 

Geri
Yukarı