Aynı durumu şu an yaşıyorum. Biri arıyor hanımefendi diyor. Başıma kaynar sular dökülüyor sonra.Benim de 2 yıl önce çok inceydi. TT'yi arıyordum. "Alo, hanımefendi. Sorun nedir?" diyorlardı.
Şimdi o kadar kalın ki yetişkin sanıyor çoğu. O kadar ince kalmaz, merak etme.
Krizi fırsata çevir. Discordda az para yürütmezsin ha.Aynı durumu şu an yaşıyorum. Biri arıyor hanımefendi diyor. Başıma kaynar sular dökülüyor sonra.
Hormonal dengesizlik olabilir fazla takma. Ergenliğin sonlarına doğru düzelir. Hormonların senle dalga geçiyor. Ya da homo veya transındır. Neresinden tutsan ucu b**lu değnek.Arkadaşlar merhaba. 15 yaşına gireceğim yaşıtlarımın sesi kalın ve daha iyi ama benim sesim 7 yaş bir çocuktan farksız. Ne yapabilirim? Çok sinir oluyorum ve konuşmaya utanıyorum insanlarla sesim ince diye.
Sesini eğit, neticede kötü ses diye bir şey yoktur. Sesim ince diye çok takma, kalın ses çok var.Hayır yargılanmıyorum. Kendimi yargılıyorum.
Hocam daha 14 yaşındayım ama 15'e girmeye yakınken neredeyse sakalım çıkıyorEğer cidden sorun olduğunu düşünüyorsan doktora git. Testosteron oranın az olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.