Sesimle dalga geçiliyor

Daha fazla  

Herkes sesimle dalga geçiyor, bu durumu kabullenmeli miyim yoksa dalga geçene haddini bildirmeli miyim?

Canımı yakmaya başladı insanların sesimle dalga geçmesi. Valorant oynuyorum ya sesime ya da mikrofonuma küfür ediyorlar. En sonunda ameliyat olmayı bile düşündüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lan benim de başıma aynısı geliyor. inan kafama 1 saniye takmadım. bence sende takma.
Savaş Cebeci lakabını taktılar, bana dayak yemeden önce iyiydi de şuan pek memnun değilim.

Üstteki arkadaş gayet güzel cevap vermiş. Siz kendiniz de beğenmiyorsanız ameliyat olabilirsiniz ama valorant veletleri yüzünden ameliyat olmak saçma olur. Mute atın geçin. Hayatınızda laf edeni de uzaklaştırın veya önce rahatsız olduğunuzu belirtin sonra devam ediyorlarsa iletişimi kesin.

Üstteki arkadaş gayet güzel cevap vermiş. Siz kendiniz de beğenmiyorsanız ameliyat olabilirsiniz ama valorant veletleri yüzünden ameliyat olmak saçma olur. Mute atın geçin. Hayatınızda laf edeni de uzaklaştırın veya önce rahatsız olduğunuzu belirtin sonra devam ediyorlarsa iletişimi kesin.
Teşekkür ederim... Rahatlattı bu yazınız deneyeceğim

Flapjack isimli bir çizgi dizide bu sorunun tam tersi hakkında bir bölüm yapılmıştı. "Something's Amiss" yani "Bir şey Eksik" isimli bir bölüm. Cartoon Network YouTube kanalına göre 1.Sezon 17.bölüme tekabül ediyor. Bölümün başında insanlar Flapjack'i sesinden dolayı kız zannediyorlar ama kendisi bir erkek, ameliyat olmayı düşünüyor vs. spoiler olmasın, neyse konunu okuyunca bu bölüm aklıma geldi yazayım dedim. Bölümün sana bir fikir vereceğinden değil zaten çizgi dizi hayatını yönlendirmesin hepsi kurgu gerçek dışı ama zevkli bölümdür eğlenmek için izleyebilirsin.

Flapjack isimli bir çizgi dizide bu sorunun tam tersi hakkında bir bölüm yapılmıştı. "Something's Amiss" yani "Bir şey Eksik" isimli bir bölüm. Cartoon Network YouTube kanalına göre 1.Sezon 17.bölüme tekabül ediyor. Bölümün başında insanlar Flapjack'i sesinden dolayı kız zannediyorlar ama kendisi bir erkek, ameliyat olmayı düşünüyor vs. spoiler olmasın, neyse konunu okuyunca bu bölüm aklıma geldi yazayım dedim. Bölümün sana bir fikir vereceğinden değil zaten çizgi dizi hayatını yönlendirmesin hepsi kurgu gerçek dışı ama zevkli bölümdür eğlenmek için izleyebilirsin.
Teşekkürler

Dostum Valorant'ı bırakmanı tavsiye ederim. Ben de R6S'i bıraktım. Geldim şimdi hikâyeyi oyunlar oynuyorum. Ara sıra Fortnite gibi tekli oyunlar oynuyorum. Böylece takımla girmek zorunda kalmıyorum. En kısa sürede bırakman dileğiyle çünkü insanı çok yıpratıyor kitlesi. Oradaki insanların çoğu bu ülkenin alt kademelerinden. Öyle hesap et ve oyna.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı