Sessiz 12cm PSU fan önerisi

• Konuyu başlatan MTN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 8.792
Makaleler
1
Daha fazla  
Takırdayarak çalıştığı için Corsair VS650 PSU'mun fanını değiştireceğim. Bilgisayarım bunun haricinde tamamen sessiz. Onun için olabildiğince sessiz çalışabilecek ve normal fiyatlarda bir fan arıyorum. Fanın özellikleri: 12CM 2 pin
Bir tavsiyeniz var mı?

VS650 içinde 14 cm fan olması lazım. Ben bu ürünü kullanmıştım fakat 2 pinli geliyor ve pinleri ters çevirmeden çalışmıyor. Yani PSU'ya takılacak kırmızı ve siyah kabloyu ters çevirip takınca çalışıyor.

Ben VS450'nin fan sorununu Akasa Viper 12 CM modeli ile çözmüştüm. Fanın bağlantısını direkt olarak anakarta yaptım ve fan kontrolünü anakart üzerinden yaptım. İşlemci yüküne göre belirleniyor şu an hızı ve çok sessiz çalışıyor.

VS650'nin fanı 12 CM. @Ekrem Alkan

Soldan sağa ölçünce 12 cm Çapraz ölçünce 16 cm çıkıyor.
Ben VS450'nin fan sorununu Akasa Viper 12 CM modeli ile çözmüştüm. Fanın bağlantısını direkt olarak anakarta yaptım ve fan kontrolünü anakart üzerinden yaptım. İşlemci yüküne göre belirleniyor şu an hızı ve çok sessiz çalışıyor.

Tavsiye için teşekkürler ancak bir fan için 80-100 lira verebilecek bütçem yok :D. 40₺ye kadar bir tavsiyeniz var mı?
Arctic Fan 12 120 mm 1 350 rpm 24 dB AFACO-12000-GBA01 Kasa Fanı - Nanokatalog Şöyle bir fan buldum. Güzele benziyor ancak 3 pin. 3 Pin fanı 2 pin sokete takmanın bir yolu yok mu?

Şimdi kasadaki fazla olan fanı güç kaynağına monte edip anakarta bağlayacağım. Fakat güç kaynağı fan slotu boşken çalışıyor mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı