Sessiz ATX 3.0 PSU önerisi

orhunerkan

Kilopat
Katılım
24 Şubat 2018
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba,

Komple Be Quiet parçalardan oluşan (PSU hariç) oldukça sessiz bir sistemim var. CPU ve GPU'mu undervolt ile kullandığım için de ayrıca ses pronblemim hiç yok. Ancak Corsair RM850e ile başlayan coil whine problemim sonrasında oldukça rahatsız oldum. Ve MSI A750GL modelini aldım. Bu modelde cw çıkmadı ancak kendi fanı oldukça gürültülü çalışıyor. Bu konuda fiyat olarak da çok yüksek olmamak koşuluyla 850W PSU önerilerinizi bekliyorum.

7600X ve 3080 Ti kullanıyorum ama şu an alırken ATX 3.0 almak istiyorum geleceğe yönelik olması için, yanlış bildiğim bir şey varsa ATX 3.0 hakkında yanlışımı düzeltmek de isterim. Örneğin XPG Core Reactor bildiğim kadarıyla ATX değil o yüzden almak istemiyorum.

Şimdiden teşekkürler.

@Oreki
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bildiğim kadarıyla yakında ATX 3.1 PSU'lar yayılacak. Cooler Master'in de yeni model 3.1 PSU'su tanıtılmıştı. Tamamen fansız tasarımda ve çok güzel bir şeydi. Ben de onları bekliyorum almak için. Güncel satış durumunu bilemiyorum, bi araştırabilirsiniz. "Cooler Master, X Silent Edge" serinin ismi.
 
Sessizlik ön plana çıkınca;



Hem ATX 3.0, hem sessiz, hem de 850W olunca;

 
Sessizlik ön plana çıkınca;



Hem ATX 3.0, hem sessiz, hem de 850W olunca;

Hocam buna ben de baktım ancak RM850e’de coil whine ile dilim yanınca güvenemedim.
 
Sessizlik ön plana çıkınca;



Hem ATX 3.0, hem sessiz, hem de 850W olunca;



Şurada yine daha ucuz 850W olanı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı