- RAM
- 8+8
- Ekran kartı
- 6900xt
- Anakart
- B550 tomahawk
- İşlemci
- R9-5900x + 360mm sivi sogutucu
Merhaba.
TD500 kasam ile beraber gelen Cooler Master kasa fanlarini degistirme karari almis bulunmaktayim.
Onceligim egzoz fani olmak uzere 1+3 Total'de 4 adet fan ihtiyacım bulunmakta.
Bütçe isine gelirsek. Kasa fanlarina ne kadar ayirmam gerektigini bilmiyorum. Ama onumuz yaz. Ve bilgisayarim şu anki sesiyle kapilar acik yatan ev halkina huzur vermeyecektir.
Bana makul fiyatta tecrube ettiginiz en sessiz kasa fanini tavsiye edebilirseniz sevinirim. Sistem biraz agir. Yuk altinda kasaya yeterli hava akisini saglayabilmeli. Yani sessiz dediysem oyle yaraya ufler mis gibi de calismamali
Sistem ozellikleri:
5900X.
6900XT.
360mm sivi sogutucu.
Not: Kontrol ettim ses kasa fanlarindan cikiyor, sivi sogutucudan degil.
TD500 kasam ile beraber gelen Cooler Master kasa fanlarini degistirme karari almis bulunmaktayim.
Onceligim egzoz fani olmak uzere 1+3 Total'de 4 adet fan ihtiyacım bulunmakta.
Bütçe isine gelirsek. Kasa fanlarina ne kadar ayirmam gerektigini bilmiyorum. Ama onumuz yaz. Ve bilgisayarim şu anki sesiyle kapilar acik yatan ev halkina huzur vermeyecektir.
Bana makul fiyatta tecrube ettiginiz en sessiz kasa fanini tavsiye edebilirseniz sevinirim. Sistem biraz agir. Yuk altinda kasaya yeterli hava akisini saglayabilmeli. Yani sessiz dediysem oyle yaraya ufler mis gibi de calismamali
Sistem ozellikleri:
5900X.
6900XT.
360mm sivi sogutucu.
Not: Kontrol ettim ses kasa fanlarindan cikiyor, sivi sogutucudan degil.