Sessiz İnsanlar

4 yıllık arkadaşım olduğu için sınıfta sürekli bağırışıp duruyoruz. Bir arkadaş var sürekli sessiz çünkü yaşından büyükler ile takılıyor. Ben sadece sınıftaki 3 arkadaşım ile haşır neşirim. Diğerleri ile konuşmuyorum göz teması bile kuramıyorum.
Geçen o arkadaş ile konuştum hem komik hem sempatik bizim sınıftakiler tuhaf ondan konuşmuyormuş.

Genelde en kaliteli, saygılı, kültürlü ve doğru fikirli insanlar olurlar ve diğer yılışıklardan tiksindikleri için sessiz, sakin ve uzaklaşmacı davranırlar (en azından benim tanıdıklarım).
Arkadaş doğru söylüyor. Ben de üniversitedeki tiplerin çoğunu cahil (okumuş cahil) ve kendini geliştirmemiş olarak gördüğüm için hemen hemen kimseyle konuşmam. Dersi dinler çıkar giderim. Ama bu her sessiz sakin insanın da kaliteli olduğu anlamına gelmiyor tabii.

Arkadaş doğru söylüyor. Ben de üniversitedeki tiplerin çoğunu cahil (okumuş cahil) ve kendini geliştirmemiş olarak gördüğüm için hemen hemen kimseyle konuşmam. Dersi dinler çıkar giderim. Ama bu her sessiz sakin insanın da kaliteli olduğu anlamına gelmiyor tabii.
Genelleme yapmadan eleştiri yapamam ama herkes ortalama olmayabiliyor, bende genel olarak derse girer ve çıkarım, aklıma takılanı sorarım ama samimi olduğum birkaç kişi dışında başkası selam vermediği sürece ağzımı açıp da merhaba deme ihtiyacı bile duymam, ne kadar doğru bir yargı bilmiyorum ama içerisinde bulunduğum jenerasyonun beş para etmez ve tamamen fosfor israfından ibaret olduğunu düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı