Sessiz klavye tavsiyesi

Alakası yok yazdığım şeyin Switch'le, sessiz Switch'ler var fakat sessiz ya da normal olur diyorsunuz. Membrane klavye alacaksanız bu kadar yüksek fiyat bandında tutmanın manası yok.

Vallahi benim aklımda XPG Summoner Red var ve coolar Master V550 var Red galiba oda.
Alakası yok yazdığım şeyin Switch'le, sessiz Switch'ler var fakat sessiz ya da normal olur diyorsunuz. Membrane klavye alacaksanız, fiyatı bu kadar yüksek tutmaya gerek yok.

Ayrıca TKL mi arıyorsunuz fullsize mı?

Vallahi dediğinden anlamıyorum klavye cahiliyim ben mousetan kulaklıktan anlarım ama maalesef klavyeden anlamam.

Oyun oynayacağım klavye sessiz ya da normal olsun. Blue Switch deniyor galiba onu istemiyorum sessiz lazım bir de Türkçe olsun çok dert değil ve RGB'si belli olsun gece, bütçemi gerekirse 50 TL arttırırım.

ASUS TUF K7 alabilirsin, kullanıyorum çok sessiz çok güzel bir sorun yaşamadım RGB'si çok güzel klavyede çok güzel (klavye monitörümden hızlı)

O bütçede bilmem ama:

Razer’ın Orange Switch klavyelerine bakın. Silent olarak geçiyor. Ben tecrübe ettim. Mekanik klavye için oldukça sessiz bir switchtir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı