Sett build nasıl olmalı?

Hocam rankınız nedir? Ya da yeni başlamışsanız kaç levelsiniz?
Hocam sett'e çan çalma aldığınızda güçlenmiyor. Pasifinin verdiği yenileme ve can çalma yeterli. Eğer geri düşerseniz (Ki yeni başladıysanız kesin düşeceksiniz) ve ilk item mahvolmuş alırsanız herkes gelip size tek atar. Can vermediği için inanılmaz geri düşürüyor sett'i. Erken oyunda öne geçerseniz işe yarayan bir item. Yüksek hassr ve can çalma istiyorsanız, Fiora, Riven gibi şampiyonlara yönelmelisiniz. Sett tank, frontline bir şampiyon W'su fazla OP olduğu için buildi ona göre yapmalıyız.

Sett'e can, bekleme süresinde azalma ve ad alınmalı. Çelikyürek/Kaniçen, Bot, Haşmetli, Sterak, DoğanınKudreti/Çivili, Karabalta (Tabii karşınızdakine göre itemler değişebilir)

Profesyonel oyuncuların birkaçı mahvolmuş ile oynamış.
IMG_20230513_003357.jpg

Ve sett dünya birincisine bakarsak, adamın 39 oyunda sadece 3 oyunda mahvolmuş almış. Mahvolmuş sett için kötü bir item. Bana da yüksek ranklı iyi sett oynayan bir arkadaşım anlatmıştı.

BOTRK'siz Sett mi? Ayrıca Valiant kanalını takip edebilirsiniz, adam artık Sett olmuş.
Hocam Settin W'suna yatırım yapmazsanız çöp kısacası. Mahvolmuş snowball itemi.

Ayrıca söylediğiniz kanal düşük elo birisi. Eğlence içerikleri çekiyor.

Sıfır hasar oynarsın. Karşında Darius, Olaf gibi karakterler varsa içinden geçer.
Emin olun mahvolmuşa vereceğiniz altını can ve ad için harcayın çok daha rahat edersiniz. Mahvolmuş çok pahalı bir item.

Bir ara Mathematicly Correct Sett vardı o builde de mahvolmuş yoktu(Bu meta varken mahvolmuş bufflı bir itemdi. Şuan pahalı ve çan çalması az).

Son düzenleme:
Emin olun mahvolmuşa vereceğiniz altını can ve ad için harcayın çok daha rahat edersiniz. Mahvolmuş çok pahalı bir item.
Challanger eloda oynamıyorsun, goldun o kadar önemi yok. Oyuna hakim olmayan biri Mahvolmuş olmadan lane aşamasında çok acı çeker karşısında hasarı yüksek bir karakter varsa.

Challanger eloda oynamıyorsun, goldun o kadar önemi yok. Oyuna hakim olmayan biri Mahvolmuş olmadan lane aşamasında çok acı çeker karşısında hasarı yüksek bir karakter varsa.
Hocam aksine tank şampiyonlar hatanızı telafi eder. Geri düşmüşseniz mahvolmuşla adama vuramazsınız ama çelikyürekle ve W'unuzla vurup tanklayabilirsiniz.

Ben Twitch OTP'yim. Karşı takıma mahvolmuşlu Sett gelince tek atıyorum, yetişemiyor bana. Fakat o mahvolmuş yerine çivili alınca işler öyle bir değişiyor ki.

Hocam aksine tank şampiyonlar hatanızı telafi eder. Geri düşmüşseniz mahvolmuşla adama vuramazsınız ama çelikyürekle ve W'unuzla vurup tanklayabilirsiniz.

Ben Twitch OTP'yim. Karşı takıma mahvolmuşlu Sett gelince tek atıyorum, yetişemiyor bana. Fakat o mahvolmuş yerine çivili alınca işler öyle bir değişiyor ki.
Hocam çok iyi anlattınız. Sett'le bundan sonra tank+w gideceğim. Çelikyürek çıkacağım, ardından da sterak gitmeyi planlıyorum. 3 tank 2 saldırı 1 bot yapsam olur mu?

Hocam çok iyi anlattınız. Sett'le bundan sonra tank+w gideceğim. Çelikyürek çıkacağım, ardından da sterak gitmeyi planlıyorum. 3 tank 2 saldırı 1 bot yapsam olur mu?
İlk item çelikyürek saldırı gücü vermediği için sizi erken oyunda zorlayabilir ama itemi daha erken stacklemeye başlarsınız. Karşınızdakine göre değiştirmelisiniz item tercihini. Eğer erken oyunda adamı kesme ihtimaliniz yoksa Çelikyürek mantıklı. Fakat eğer kesebiliyorsanız kaniçen de gidebilirsiniz hem AD veriyor, güzel item. Duruma göre ilk item haşmetli 2. item Çelikyürek bile alınabilir. Profesyonelleri izleyin, ezbere oynamayın. Eşleşme bilgisi çok önemli.

Hocam sett'e çan çalma aldığınızda güçlenmiyor. Pasifinin verdiği yenileme ve can çalma yeterli. Eğer geri düşerseniz (Ki yeni başladıysanız kesin düşeceksiniz) ve ilk item mahvolmuş alırsanız herkes gelip size tek atar. Can vermediği için inanılmaz geri düşürüyor sett'i. Erken oyunda öne geçerseniz işe yarayan bir item. Yüksek hassr ve can çalma istiyorsanız, Fiora, Riven gibi şampiyonlara yönelmelisiniz. Sett tank, frontline bir şampiyon W'su fazla OP olduğu için buildi ona göre yapmalıyız.

Sett'e can, bekleme süresinde azalma ve ad alınmalı. Çelikyürek/Kaniçen, Bot, Haşmetli, Sterak, DoğanınKudreti/Çivili, Karabalta (Tabii karşınızdakine göre itemler değişebilir)

Profesyonel oyuncuların birkaçı mahvolmuş ile oynamış.
Eki Görüntüle 1776965

Ve sett dünya birincisine bakarsak, adamın 39 oyunda sadece 3 oyunda mahvolmuş almış. Mahvolmuş sett için kötü bir item. Bana da yüksek ranklı iyi sett oynayan bir arkadaşım anlatmıştı.

Hocam Settin W'suna yatırım yapmazsanız çöp kısacası. Mahvolmuş snowball itemi.

Ayrıca söylediğiniz kanal düşük elo birisi. Eğlence içerikleri çekiyor.

Bir ara Mathematicly Correct Sett vardı o builde de mahvolmuş yoktu(Bu meta varken mahvolmuş bufflı bir itemdi. Şuan pahalı ve çan çalması az).
KDA'lar gümletti.

Oyuna yeni başladım. Şu anda Sett ile ustalaşmaya çalışıyorum, fakat bu karakteri nasıl kastıracağıma dair en ufak bir fikrim yok. Rünleri bir şekilde hallettim ama maç içerisinde hangi dizilimi yaparsam iyi olur?
Rün ölümcül veya yenilmez öneririm
Alt rünleride istersen yazarım şimdilik geçiyorum.
Mahvolmuş-kara balta-omurgakıran-çelikyürek-shojin-haşmetli-warmog-sterak gibi eşyaları genellikle alıyorum bide devin hükmü mü ne vardı stack kasılıyodu ismini tam hatırlamıyorum yazmadım o yüzden eksik item yazmış olabilirim bunların yanında karşı takıma göre büyü direnci ve ana tema gibi şeyler çıkabilirsin çizmeyide unutma

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı