Settings Kurulumu Sonrası Donma

Oğuz26

Kilopat
Katılım
8 Ekim 2012
Mesajlar
4.331
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayarıma format atıyorum. Düzgün bir şekilde yonga seti v.s. kuruyorum, sıra bilgisayara can veren Settings programına geliyor. Programı yükledikten sonra bilgisayar donuyor ve hiçbir tepki vermiyor. Bu programı yüklemeyince de Notebook'u kullanmanın pek anlamı kalmıyor. HD Tune'e göre HDD problem var. Bu yüzden 2 ay sonra 240 GB SDD alacağım, garantiye gönderme işini yazın yapacağım. Zaten HDD değişse bile 5400 RPM takılacağı için fazla fark olmayacak. Benim anlamadığım bilgisayarın donması sadece Settings programını yükledikten sonra başlıyor, onun haricinde hiçbir programda donma yapmıyor. Windows 7 yükleyince de aynı sorunu yaşadım. Settings'i yükledikten sonra bilgisayarın donmaması için ne yapmalıyım ?


Notebook'un modeli Samsung NP300E5A-S0BTR.

Sistem Özelliklerim ;



  • Intel Core i3 2350M
  • Nvidia 520MX
  • 4 GB 1333 MHz CL9 RAM
  • 750 GB 7200 RPM HDD
  • Windows 8 PRO 64 Bit
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7 kullanırken Easy Settings 1.1.1.4 yüklüydü. 4 ay önce Windows 8'e geçtiğimde 1.1 versiyonu Windows 8 ile uyumlu olmadığı için Settings 2.0.0.31 kurdum.





uusa8.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yönetici haklarını bilgisayara format atınca ayarlıyorum. Uyumluluk modu ile de çalışmıyor.

Sorunuma halen çözüm bulamadım, HDD sorun çıkartmadan önce program kuruluyordu. SSD aldıktan sonra sonucu yazacağım.
 
Yeni HDD aldım ve Windows 8 kurdum, sorun halen devam etmekte FN tuşlarının çalışmaması baya kötü oluyor. Settings programını kurduktan sonra bilgisayar donuyor ve ben yeniden başlatıyorum. Bu soruna galiba bir çözüm yok. Windows 7 için olan programı uyumluluk modu ile çalıştıramadım ;

l4ukr.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı