Setup güzel mi?

-Bir kulaklık askılığı veya standı şart, tabii 7/24 masa başında kulaklık kullanıyorsanız başka. Şahsen duvar askılığı ile astım.

-2. bir monitör şahsen herkesin sahip olması gereken bir avantaj. Kullandıktan sonra insan anlıyor.

-PS5 biraz daha duvara yakınlaştırılabilir ve kasada daha da uzaklaştırılır veya farklı yere koyulabilir. 2. monitör için alan ve şahsen kasa masaüstünde ve yakında olunca alanı daraltıyor, duvara paralel olarak koyulabilir bu hissi kırmak için.

-Büyük bir masaya büyük bir mouse pad yakışıyor, tahta görmek yerine komple mouse pad görmek hoş. Şahsen 900x400 kullandığım için diyorum.

Tabii söylediklerim kimsenin hoşunada gitmeyebilir, şahsi fikrim bu. Bana kalsa, karanlık ve RGB sevmiyorum. Hoş duruyor ama sade daha da hoş.

Sağ ol kardeşim önerin için dediğin gibi sade setuplar daha çok ilgi çekici ama yine de herkesin kendi fikri.

Son düzenleyen: Moderatör:
beyler biraz montajladım nasıl durmuş

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    490,4 KB · Görüntüleme: 28
Biraz montajladım nasıl durmuş.
Sistemi siyah yapmayı düşünüyorsanız kişisel görüşüm olan birkaç şey önerebilirim.

-PS 5'in dış kapağını siyaha boyayabilirsiniz.
-Masayı siyah masa ile değiştirebilirsiniz.
-Bilgisayarın ışıklarını mor-pembe bir renk yapıp televizyonun arka kısmına çok güçlü olmayan bir LED şerit çekebilirsiniz.

Ekstra bir görüşüm. Bence PS 5 almazsanız daha iyi olur. Zaten genelde konsollardaki oyunlar bir süre sonra bilgisayara da çıkıyor. Ayrıca o duvara raflar koyup 2-3 figür ve sizde manevi anlam taşıyan eşyalar koyup kitaplık yapabilirsiniz.

Bir de ekipmanlarınızı kablosuz tercih edebilirsiniz.

Sistemi siyah yapmayı düşünüyorsanız kişisel görüşüm olan birkaç şey önerebilirim.

-PS 5'in dış kapağını siyaha boyayabilirsiniz.
-Masayı siyah masa ile değiştirebilirsiniz.
-Bilgisayarın ışıklarını mor-pembe bir renk yapıp televizyonun arka kısmına çok güçlü olmayan bir LED şerit çekebilirsiniz.

Ekstra bir görüşüm. Bence PS 5 almazsanız daha iyi olur. Zaten genelde konsollardaki oyunlar bir süre sonra bilgisayara da çıkıyor. Ayrıca o duvara raflar koyup 2-3 figür ve sizde manevi anlam taşıyan eşyalar koyup kitaplık yapabilirsiniz.

Bir de ekipmanlarınızı kablosuz tercih edebilirsiniz.
evet aga dediğn gibi sony nin oyunları pc ye çıkış yapıyor fakat bence daha iyi hem pcde orta sistem olduğu için çok oynatabileceğini düşünmüyorum

Evet aga dediğn gibi Sony'nin oyunları PC'ye çıkış yapıyor fakat bence daha iyi hem PC'de orta sistem olduğu için çok oynatabileceğini düşünmüyorum.
PS5 vad ettiği optimizasyonu insanlara sunmuyor. PS5 ve televizyonun bütçesini bilgisayara ekleyebilirsiniz.

Ayrıca fotoğrafı incelemeden baktığımda orada rahat 100k görüyorum.

Biraz montajladım nasıl durmuş.

Siyah sistam iyi ama oradaki aynı kulaklık SteelSeries siyahını al. PS5'i siyaha boya bence.

Ve en önemli tavsiyem oyunlara para ayır yoksa Valorant falan girersin o sistemle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı