Sevdiğim biriyle tartıştım

enesxq

Decipat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Flutter Developer
Merhaba, sabah Instagram'a story atmış, önce bir erkeğin ona kolye alıp taktığını sandım. Beraber fotoğraf çekilmişlerdi sonrada bana kendisi "pist beni sevmiyon?" diye yazdı.
Ben de ona olanları anlattım sonra "kız arkadaşım aldı. Doğum günüm için" yazdı, ben olayı tamamen yanlış anladım. Doğum günü olduğunu bile yeni öğrendim. Biraz konuştuk tartıştık ama en sonunda tatlı bitti şimdi ise onu yarın bir yere götürüp ufak bir hediye alıp özür dilemek istiyorum. Sizce bu doğru hareket mi olurdu başka yolu var mı?

Son düzenleme:
Merhaba, sabah Instagram'a story atmış, önce bir erkeğin ona kolye alıp taktığını sandım. Beraber fotoğraf çekilmişlerdi sonrada bana kendisi "pist beni sevmiyon?" diye yazdı.
Ben de ona olanları anlattım sonra "kız arkadaşım aldı. Doğum günün için" yazdı, ben olayı tamamen yanlış anladım. Doğum günü olduğunu bile yeni öğrendim. Biraz konuştuk tartıştık ama en sonunda tatlı bitti şimdi ise onu yarın bir yere götürüp ufak bir hediye alıp özür dilemek istiyorum. Sizce bu doğru hareket mi olurdu başka yolu var mı?

Biraz dinlemeden yargılamışsınız yarın yapacağınız iyi olur gönlünü alırsınız.

Evet, aynen öyle. Storyye kedi bile ekledi. Bana aşık yazdı. Hatta üstüne ona hiç ilgi göstermediğimi sanıyor ama gerçekten doğum günü olduğunu bilmiyordum.
Tercüman?

SmartSelect_20211029-165734_Chrome.jpg

Bir sonraki konunun ayrılma olacağını tahmin ediyorum🤠

Ben de ona olanları anlattım sonra "kız arkadaşım aldı. Doğum günüm için" yazdı, ben olayı tamamen yanlış anladım. Doğum günü olduğunu bile yeni öğrendim. Biraz konuştuk tartıştık ama en sonunda tatlı bitti şimdi ise onu yarın bir yere götürüp ufak bir hediye alıp özür dilemek istiyorum. Sizce bu doğru hareket mi olurdu başka yolu var mı?

Hiçbir şey anlamadım daha açıklayıcı yazar mısın?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı