Sevdiğim insanı nasıl unuturum?

Bir şeylerin unutulması için yeni bir şeyler öğrenmek, unutulmak istenileni fazla düşünmemek gerekir. Beynin az çok bu şekilde çalıştığı düşünülür. Kafanı bir şeyle meşgul etmen lazım. Bu yararlı bir hobi olabilir, yeni bir aktivite olabilir orası kendine kalmış. Önemli olan uzun soluklu bir uğraş olması.

Her insanın başa çıkma stratejisi farklıdır tabi ancak ben bu şekilde üstesinden geldim. Uzun bir zaman sonra onunla karşılaşmıştım, yüzünü bile unutmuşum

5 aylık ilişkimi 1-2 ay önce kendi isteğimle sonlandırdım. Bitirdikten 1 hafta sonrasına kadar normal konuşma halindeydik, onu unutamadığım için kibar bir şekilde ayrılıp her yerden arkadaşlıktan çıkarttım. O da beni engelledi. Şimdi ise ona o kadar çok bağlanmıştım ki bazen aklıma geliyor. Mesela yatmadan önce yaşadıklarımız falan düşünüyorum. Kibarca ve kırmadan ayrıldığım için, ayrıca benim iyi birisi olduğumuda biliyor. Arkadaşlarına söyledim, onlar onunla konuşma halindeler. Aynı okulda aynı sırada oturduğum insan ile küs kalamam nede olsa. Kendisi iyi birisi olduğu için onunla arkadaş olarak devam edeceğim. Çünkü tamamen unutmak gerçekten çok zor. Yeni birisiyle tanışmak belki bu durumu çözebilir fakat sırf bunun için başkasıyla olamam.

Çok üzüldüm, bilhassa bu tür konulara hiç dayanamıyorum. Geri birlikte olmanızın hiçbir yolu yok mu? Geri dönülemez bir hata mı yaptın?

Bakın ben hayatımda 3 kız sevdim. Hiç birine çıkma teklifi edecek cesareti bulamadım. Ben hep dışlanan tarafta oldum. Bu kızlar da hani orada burada elinde bıçak sallamayı adamlık, küfür etmeyi olgunluk sanan erkeklerden hoşlanıyordu. Yani farklı dünyaların farklı insanlarıydık. Ben de kendimi siber güvenlik alanında geliştirmeye karar verdim. Zaten merakım vardı bu olaylar içimde ki şeyi tetikleyen etkenlerden biri oldu. Ayrıca günümüz ergen kızlarını gerçekten anlayamıyorum. Kısacası kendinizi işinize verin. Biraz konudan sapmış olabilirim ama anlatmak istedim, kusuruma bakmayın.

Demek çok baskın karakterlerden hoşlanıyorlarmış. Böyle hırsız ve serseri tipli, kabadayı gibi yürüyen ve elini masaya vurdu mu oturtan tiplerden. Aynı durumları yatakta da istiyor öyle kişiler. İyi ki seninle olmamışlar, sevinmelisin

Haklısınız, ama günümüz ergen kızlarının çoğu böyle.

İndir Valorant aklına bile gelmez.
Valorant'ı onunla birlikte oynuyorduk kesinlikle aklıma gelir

Mesajların ve galerinin tamamını temizledim, onu bana hatırlatacak birçok şeyi sildim.

Çok üzüldüm, bilhassa bu tür konulara hiç dayanamıyorum. Geri birlikte olmanızın hiçbir yolu yok mu? Geri dönülemez bir hata mı yaptın?
Sorun hata yapmış olmam değil aslında, aynı hatayı defalarca kez yapmış olmam. Merak etmeyin yaptığım bu hata aldatma falan değil asla öyle birisi olmadım onu gerçekten sevdim.

İçinde bulunduğun durumu sadece ama sadece kabullen. Eğer o andan sonra yaşayacak 1 saatin kalmış olsa bile, o zamanın tadını çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…