Sevdiğim insanı nasıl unuturum?

Bir şeylerin unutulması için yeni bir şeyler öğrenmek, unutulmak istenileni fazla düşünmemek gerekir. Beynin az çok bu şekilde çalıştığı düşünülür. Kafanı bir şeyle meşgul etmen lazım. Bu yararlı bir hobi olabilir, yeni bir aktivite olabilir orası kendine kalmış. Önemli olan uzun soluklu bir uğraş olması.

Her insanın başa çıkma stratejisi farklıdır tabi ancak ben bu şekilde üstesinden geldim. Uzun bir zaman sonra onunla karşılaşmıştım, yüzünü bile unutmuşum 😁

5 aylık ilişkimi 1-2 ay önce kendi isteğimle sonlandırdım. Bitirdikten 1 hafta sonrasına kadar normal konuşma halindeydik, onu unutamadığım için kibar bir şekilde ayrılıp her yerden arkadaşlıktan çıkarttım. O da beni engelledi. Şimdi ise ona o kadar çok bağlanmıştım ki bazen aklıma geliyor. Mesela yatmadan önce yaşadıklarımız falan düşünüyorum. Kibarca ve kırmadan ayrıldığım için, ayrıca benim iyi birisi olduğumuda biliyor. Arkadaşlarına söyledim, onlar onunla konuşma halindeler. Aynı okulda aynı sırada oturduğum insan ile küs kalamam nede olsa. Kendisi iyi birisi olduğu için onunla arkadaş olarak devam edeceğim. Çünkü tamamen unutmak gerçekten çok zor. Yeni birisiyle tanışmak belki bu durumu çözebilir fakat sırf bunun için başkasıyla olamam.

Haftalar önce 3 senelik ilişkim bitti, beni artık sevmediğini ve istemediğini belirtti. Önce arkadaş kalmak istemiştim belki bir şeyler bu süre zarfında düzelir diye ancak her şey daha da kötüye gitti. Dolayısıyla onunla iletişimimi kesmek zorunda kaldım, aksi takdirde canımı yakmaktan başka bir işe yaramayacaktı. Beni artık sevmemesindeki temel sebep benim yaptığım hatalar olduğu için ona kızmıyorum, onu hala seviyorum. Unutmak istemediğim, sürekli devam etmesini istediğim güzel şeyler yaşadım onunla. Biliyorum size biraz aptalca gelecek, kime anlatsam öyle geldi çünkü; beni hiç bırakmayacağını düşünmüştüm. Böyle düşünmemdeki sebep kendimi bulunmaz Hint kumaşı sanmam falan değil, onun bana gösterdiği sevgiydi. Sevgisiyle içimi ısıttı şimdiye kadar hep, sevgisine gerekenden fazla güvenmiştim.

Sonuç olarak onu unutmaktan başka çarem yok ne yazık ki. Arkadaşlar lütfen "unutmak yok kardeşim alışırsın en fazla" gibi cümleler kurmayın bunu etrafımdaki herkes 5'er defa söyledi zaten, kaldı ki bu cümle içimi rahatlatacak bir şey bile barındırmıyor. Bu süreç zarfında bana önerebileceğiniz bir şeyler var mıdır? Onunla oynadığım oyunların hepsini sildim bana onu hatırlatıyor diye. Her gün yürüyüşe çıkıyorum onunla daha önce gezmediğim yollarda geziyorum kafamı dağıtıyorum, başka ne önerirsiniz?
Çok üzüldüm, bilhassa bu tür konulara hiç dayanamıyorum. Geri birlikte olmanızın hiçbir yolu yok mu? :( Geri dönülemez bir hata mı yaptın?

Bakın ben hayatımda 3 kız sevdim. Hiç birine çıkma teklifi edecek cesareti bulamadım. Ben hep dışlanan tarafta oldum. Bu kızlar da hani orada burada elinde bıçak sallamayı adamlık, küfür etmeyi olgunluk sanan erkeklerden hoşlanıyordu. Yani farklı dünyaların farklı insanlarıydık. Ben de kendimi siber güvenlik alanında geliştirmeye karar verdim. Zaten merakım vardı bu olaylar içimde ki şeyi tetikleyen etkenlerden biri oldu. Ayrıca günümüz ergen kızlarını gerçekten anlayamıyorum. Kısacası kendinizi işinize verin. Biraz konudan sapmış olabilirim ama anlatmak istedim, kusuruma bakmayın.

Bakın ben hayatımda 3 kız sevdim. Hiç birine çıkma teklifi edecek cesareti bulamadım. Ben hep dışlanan tarafta oldum. Bu kızlar da hani orada burada elinde bıçak sallamayı adamlık, küfür etmeyi olgunluk sanan erkeklerden hoşlanıyordu. Yani farklı dünyaların farklı insanlarıydık. Ben de kendimi siber güvenlik alanında geliştirmeye karar verdim. Zaten merakım vardı bu olaylar içimde ki şeyi tetikleyen etkenlerden biri oldu. Ayrıca günümüz ergen kızlarını gerçekten anlayamıyorum. Kısacası kendinizi işinize verin. Biraz konudan sapmış olabilirim ama anlatmak istedim, kusuruma bakmayın.
Demek çok baskın karakterlerden hoşlanıyorlarmış. Böyle hırsız ve serseri tipli, kabadayı gibi yürüyen ve elini masaya vurdu mu oturtan tiplerden. Aynı durumları yatakta da istiyor öyle kişiler. İyi ki seninle olmamışlar, sevinmelisin :)

Demek çok baskın karakterlerden hoşlanıyorlarmış. Böyle hırsız ve serseri tipli, kabadayı gibi yürüyen ve elini masaya vurdu mu oturtan tiplerden. Aynı durumları yatakta da istiyor öyle kişiler. İyi ki seninle olmamışlar, sevinmelisin :)
Haklısınız, ama günümüz ergen kızlarının çoğu böyle.

İndir Valorant aklına bile gelmez.
Valorant'ı onunla birlikte oynuyorduk kesinlikle aklıma gelir :)

Birkaç gün önce aynen anlattığınız gibi 3 senelik bir birliktelikten ayrıldım. Dediklerinizi de gerçekten anlayabiliyorum. Zamanla daha iyi hissedeceksiniz. En büyük hata eski mesajlarınıza bakmak olur sanırım, gerçekten unutmak istiyorsanız başka şansınız yok. 1 Milyon civarı mesajı silmek kolay olmadı :(
Mesajların ve galerinin tamamını temizledim, onu bana hatırlatacak birçok şeyi sildim.

Çok üzüldüm, bilhassa bu tür konulara hiç dayanamıyorum. Geri birlikte olmanızın hiçbir yolu yok mu? :( Geri dönülemez bir hata mı yaptın?
Sorun hata yapmış olmam değil aslında, aynı hatayı defalarca kez yapmış olmam. Merak etmeyin yaptığım bu hata aldatma falan değil asla öyle birisi olmadım onu gerçekten sevdim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı