Sevdiğim insanı nasıl unuturum?

Seni istemeyeni sen hiç istememelisin. Anlıyorum ama zamanla bu söylediğim cümleyi anlayacaksın. Sen onu seviyordun o seni sevmiyormuş. Sen bir şey kaybetmedin, o ise sevgini kaybetti...

Seni istemeyeni sen hiç istememelisin. Anlıyorum ama zamanla bu söylediğim cümleyi anlayacaksın. Sen onu seviyordun o seni sevmiyormuş. Sen bir şey kaybetmedin, o ise sevgini kaybetti...
Evet ama kaybettiği sevgim onun zerre umurunda değil, o keyfine bakıyor bense burda acı çekiyorum. Sırf onu hatırlamamak için bazı zevklerden geri kalıyorum.

Boş bırakmamaya çalış kendini, sürekli bir şeylerle uğraş. Ben oyun oynarken başka bir şey aklıma gelmiyor mesela. Spor yap, yeni bir hobi edin. Unutmaya çalışmak yerine akışına bırak. Zaten Alzheimer değilsen 3 seneni geçirdiğin kişiyi unutamazsın. Eski yaşadıklarını güzel birer anı olarak düşünüp mutlu ol ''ne güzel günler yaşamışım'' diye ve önüne bak.

Hocam aslında her ilişkiye bitecekmiş gibi başlamak gerekiyor. Yani eğer kendinizi fazla kaptırmazsanız çok üzülmezsiniz. Diğer ilişkinize böyle başlamalısınız. Bu arada bende Adana seyhanlıyım.

Kendine bir hobi bul, resim çizmek olabilir bu, istediğin bir spor varsa başlayabilirsin mesela daha fazla meşgul olursun, arkadaşlarınla fazla takılmaya çalış benim önerimdir.

İstersen Steam veya Discord'dan arkadaş olalım. Benim Adana'da pek arkadaşım yok, tanışmış oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…