Sevdiğim işi yapamıyorum

Türkiye'de grafik tasarımcı olunmaz. En iyi piyasa fiverr gibi sitelerde. Piyasa olmasa bile dolar bazından fiyatlandırıldığı için sen yine paranı kazanırsın.

Bu durumu birkaç hafta önce Sosyal'de belirttiğim için linç yemiştim :D Aşırı komik durum.

Haklısınız hocam, 20 dolar bile ödeseler TL bazında iyi para olacak benim için.

Ne sanıyordun sen peki, logo tasarımcıları hayır kurumu mu? Gerçi sen vermesende olur sonuçta senin için marka itibarı önemli değil değil mi? Bütçem 20 lira markamıza logo arıyoruz diye dolaşırsın firma kurarsan. 🤣

Hocam takmayın şöyle insanları zaten ülkemizde bu tür piyasaların işleyememe sebebi de bu tür insanlardan kaynaklı.

Kendi reklamınızı yapmayı deneyin her yerde tanıtın kendinizi örnek logolarınızı gösterin farklı şeyler deneyin.

Hocam burada ilan açmayı denediniz mi? Belki burada müşteri bulabilirsiniz.
Buradan logoya 500 TL verecek birinin olduğunu sanmıyorum :D İnsanlar o kadar ölücü ki 50 liraya çok fazla diyorlar. Bedava yapsan ne olur sanki diyorlar. Sanıyorlar ki o iş 10 dakikada halloluyor. Kendileri veya babaları da bedavaya çalışsın o zaman.

10 lira ilan verip nütük harfler ile "sınırsız revize" yazarak ekmeğine engel olduğum bir başka kullanıcı serzenişi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı