baraniko Picopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 381 Makaleler 1 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #51 Bilgici1 dedi: Kızın ellerine bakma yoksa bir şamak atarsa mahvolursun kanka Öperse kız kararını değiştirebilir. Hemen öpmeyin kızı yahu Genişletmek için tıkla... hocam bir şey olmaz tecrübe konuşuyor(•‿•)
Bilgici1 dedi: Kızın ellerine bakma yoksa bir şamak atarsa mahvolursun kanka Öperse kız kararını değiştirebilir. Hemen öpmeyin kızı yahu Genişletmek için tıkla... hocam bir şey olmaz tecrübe konuşuyor(•‿•)
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.429 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Haziran 2021 #52 baraniko dedi: hocam bir şey olmaz tecrübe konuşuyor(•‿•) Genişletmek için tıkla... Her kız aynı değildir. Öperse sorun olabilir
baraniko dedi: hocam bir şey olmaz tecrübe konuşuyor(•‿•) Genişletmek için tıkla... Her kız aynı değildir. Öperse sorun olabilir
baraniko Picopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 381 Makaleler 1 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #53 Bilgici1 dedi: Her kız aynı değildir. Öperse sorun olabilir Genişletmek için tıkla... O da doğru.
Semihfuat32 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 1 Haziran 2021 #54 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunun gibi açılabilirsiniz(!)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunun gibi açılabilirsiniz(!)
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.429 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Haziran 2021 #55 Semihfuat32 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunun gibi açılabilirsiniz(!) Genişletmek için tıkla... Sakın denemeyin. Kızın abileri sizin evi basarlar Not: Sonrada abisi seni öper
Semihfuat32 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunun gibi açılabilirsiniz(!) Genişletmek için tıkla... Sakın denemeyin. Kızın abileri sizin evi basarlar Not: Sonrada abisi seni öper
Akif Okaner Picopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 301 Yer Fleurieland Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #56 Açıl sen,tokat yesen bile efkarlanacak bir sebebin olur
U unknownpeople3 Centipat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 469 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer İstanbul 1 Haziran 2021 #57 Karar verdim. Açılıyorum arkadaşlar, hepinize sonsuz teşekkür ederim. Zaman ayırıp bana yardımcı olduğunuz için. Not: Sabah kalktım ve İnstagram mesaj kutuma baktım. Bana "İyi geceler " bu şekilde saat 02.30'da mesaj atmış. Acaba beni seviyor mu diye düşünüyorum. Son düzenleme: 1 Haziran 2021
Karar verdim. Açılıyorum arkadaşlar, hepinize sonsuz teşekkür ederim. Zaman ayırıp bana yardımcı olduğunuz için. Not: Sabah kalktım ve İnstagram mesaj kutuma baktım. Bana "İyi geceler " bu şekilde saat 02.30'da mesaj atmış. Acaba beni seviyor mu diye düşünüyorum.
Erdo2525 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 1.789 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer Beylikdüzü Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #58 unknownpeople3 dedi: Karar verdim. Açılıyorum arkadaşlar, hepinize sonsuz teşekkür ederim. Zaman ayırıp bana yardımcı olduğunuz için. Genişletmek için tıkla... İlerleyen günlerde tekrar konu açarak güncelleme yapınız. Çok merak ediyorum. Yaklaşık 2 saatimi ayırdım. Umarım işler iyiye gider.
unknownpeople3 dedi: Karar verdim. Açılıyorum arkadaşlar, hepinize sonsuz teşekkür ederim. Zaman ayırıp bana yardımcı olduğunuz için. Genişletmek için tıkla... İlerleyen günlerde tekrar konu açarak güncelleme yapınız. Çok merak ediyorum. Yaklaşık 2 saatimi ayırdım. Umarım işler iyiye gider.
U unknownpeople3 Centipat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 469 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer İstanbul 1 Haziran 2021 #59 Erdo2525 dedi: İlerleyen günlerde tekrar konu açarak güncelleme yapınız. Çok merak ediyorum. Yaklaşık 2 saatimi ayırdım. Umarım işler iyiye gider. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çok sağolun.
Erdo2525 dedi: İlerleyen günlerde tekrar konu açarak güncelleme yapınız. Çok merak ediyorum. Yaklaşık 2 saatimi ayırdım. Umarım işler iyiye gider. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çok sağolun.
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.009 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #60 Kız ile buluşun, üzgünse rahatlatın. Kahveye veya parkta gezinin. Bir yere oturun ve söyleyin. Az önce aklıma geldi söyledim. Bence böyle olur gibi. (◡‿◡)
Kız ile buluşun, üzgünse rahatlatın. Kahveye veya parkta gezinin. Bir yere oturun ve söyleyin. Az önce aklıma geldi söyledim. Bence böyle olur gibi. (◡‿◡)