Sevdiğim kız bana karşı bir şey hissetmiyor

Sende de ki; "ben de zaten sana karşı bir şey hissetmiyordum, seni yedim" diyebilirsin. Bunu dedikten sonra ki yüz halini çok merak ediyorum.
 
Dostum inan bir şey hissetmiyorsa hissettirmek için kesinlikle çabalama çabalarsan ne olursa olsun sonunda o çaban boşa gider ve kendine yanarsın sevgini göm ve olayı unutmaya çalış hayata odaklan inan aşk meşk için canını sıkma senden kıymetli değil.
 
Yüzüne mi söylemiş birde!? Ulu Tanrım, bazı insanlar bundan zevk alıyor olmalı !
Akşam evden çıkıp bir benzinliğe git (caddeye bakması önemli) bir tane Pepsi kutu kola, bir tane de Bien Kruvasan alıp bir kaldırıma geç (yetmezse 2 tane al) ve gece caddeden hızla geçen arabaları, etrafı seyrederken bunların ne kadar saçma ve boş şeyler olduğunu düşün ertesi gün unutmuş olacaksın. Her gün veya haftada en az 3-4 gece bunu tekrarlarsan daha etkili oluyor.
 
Boş ver, unutursun diyeceğim ama diyemiyorum. Bende 3 ay önce ayrıldığım sevgilimi unutamadım. Umarım ikimizde alışırız yokluklarına.
 
"Gidenler hep gider, kalanlar ise hep beraber devam eder" yapacak bir şey yok, başka limanlara yelken aç. 😉
 
Sevdiğim kız bana sana karşı bir şey hissetmiyorum dedi. Moralim çok bozuk.
Yaklaşık bir sene önce senden çokta farklı değildim. Aldatılmıştım. Bir haftanın sonunda onun beni hak etmediğine kendimi inandırdım. Gerçekleri kabullenmek insanı güçlendirir. Beş ay sonra kız pişman oldu şu an kedi gibi etrafımda dolanıyor. Yüz veriyor muyum hayır. İnan bunun onda yaşattığı hüsranı ve ezikliği görmek umrumda bile değil. Diyeceğim o ki, hiç kimse vazgeçilmez değil. Hiç kimse tek, eşsiz değil. 7 milyar insan ve önünde uzun sandığımız bir hayat var. Bu hayatın keyfini çıkar ve kimse için kendini üzme.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı