Sevdiğim kız bana karşı bir şey hissetmiyor

Bir arkadaşım yine aynı şekilde üniversitede bir kızdan hoşlanmıştı. Kız seninle çok zıtız, kafa dengi değiliz falan demişti. Kız istemiyordu yani ama bunlar hep önyargıdan diyordu arkadaşım. Sonra bırakmaz mı peşini kızın? Arkadaşlarının olduğu gruplara girip arkadaşlarıyla takılmaya başladı, ne yaptı etti kendini şekilden şekle sokup kıza beğendirdi. Şu an nişanlı, hatta evleneceklerdi. Düğün corona yüzünden ertelenmişti en son :D Bir kişi sizi sevmiyorsa kendinizi sevdirin, bunu yapmaya çalışırken daha çok nefret ettirebilirsiniz de tabii ki :D Dikkatli olun, kimse sizden daha fazla zeki değil. Zekanızı kullanmaya bakın. Peşine düşülmeyecek insanlar var, kızı erkeği fark etmez, bazıları değer bilmiyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yaşadın adamım sen?
Ben bile 17'ime geldim, sarılmaktan ileri gidemiyorum.

Yok hocam olmadım kız önüme domalıp bana bakıyordu bende sg demiştim ama sonradan pişman oldum.

Ben 15 yaşındayım hiç reddedilmedim 1'e giderken bir kız beni kucağına aldı 14 yaşında az kala milli oluyordum.

Kïz ilk benimle dans etmek istemedi ağladı sonra smokini giyince herkes benimle dans etmek istedi yetenek bence o zamanlar ezik gibiydim ama. Öyle kucağına aldı.
 
Aşkı hayatının merkezi haline getirmeyeceksin. 75,9 yıllık ömründe bunları kafaya takmayacaksın. Bu işlerin boş işler olduğunu anlamak doğru bir harekettir. Yolunuza bakın. Varlığından yeni yeni haberdar olduğunuz birisi için neden kendinizi üzüyorsunuz?
"PUHAHA! Aşk boş iş."
Boş iş demektense umutsuz ve geçici aşk için boş iş desek daha doğru olur bence türüne göre değişir çünkü
 

Yeni konular

Geri
Yukarı