Sevdiğim kız eski sevgilisini anlatıyor

Az yavaş ciğerimi söktün, bu ne hız? Ne gerek var böyle şeylere, uğraşma ya, sal gitsin.
Ben de bu kadar hızlı beklemiyordum da kız çok hızlıydı, ben de aynı hız da karşılık verdim. Gerek var hocam gerek var.

Kızı gerçekte de gördüm. Fazla muhabbetimiz olmadı ama. Beni kendinden uzaklaştırmak istediğini mi söylüyorsun?

Ben öyle bir anlam çıkarttım doğrusu. Çünkü kızlar sen ne kadar belli etmesen bile anlıyorlar, bundan dolayı böyle bir şey uydurmuş olabilir. Üzülme sana kız mı yok.

Gerek var hocam gerek var.

Neye gerek var hocam? Yaşınız daha küçük ve bunlar gereksiz boş işler. Onun yerine oyun oyna, hobi yap, ders çalış ya da spor yap kendini geliştir. Belki böyle alışkanlıklar gelecekte seveceğin kişiye seni yaklaştırır.

Ben öyle bir anlam çıkarttım doğrusu. Çünkü kızlar sen ne kadar belli etmesen bile anlıyorlar, bundan dolayı böyle bir şey uydurmuş olabilir. Üzülme sana kız mı yok.
Ya beni uzaklaştırmak istediğini sanmıyorum. Çünkü kız sürekli yazıyordu bana ben yazmak istemesem bile yazıyordu. Derste, ders aralarında falan sürekli. Ama amacı uzaklaştırmak değil de bence biraz ilgi görmek ve ağlayacak omuz arayışı.

Bas nikahı.

Hocam gülmek size çok yakışıyor.
İşin sonu o gibi, 12. sınıfta bas nikahı al kızı, yaşta tutuyor o zaman, idare et biraz. Seneye de bir motor al, at kızı arkana dolaşırsınız.
Cidden yakışıyor, seviyorum gülmeyi de, teşekkür ederim.

Burada bile anlaşılıyor. Mümkün olduğunca seni baymaya çalışıyor olabilir. Kızın arkadaşlarıyla konuşmayı denesene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…