blak1ss Picopat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 274 22 Eylül 2021 #11 NoUsername dedi: Ben sevdiğim kıza 7 yıldır açılmıyorum. Genişletmek için tıkla... Umarım bu sürede başka ilişkileriniz olmuştur
NoUsername dedi: Ben sevdiğim kıza 7 yıldır açılmıyorum. Genişletmek için tıkla... Umarım bu sürede başka ilişkileriniz olmuştur
NoUsername Picopat Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 414 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2021 #12 blak1ss dedi: Umarım bu sürede başka ilişkileriniz olmuştur Genişletmek için tıkla... Hayır olmadı. Belki benden hoşlanıyor ama açılamıyorum. Daha doğrusu o gelip bana hoşlandığını söylesin istiyorum.
blak1ss dedi: Umarım bu sürede başka ilişkileriniz olmuştur Genişletmek için tıkla... Hayır olmadı. Belki benden hoşlanıyor ama açılamıyorum. Daha doğrusu o gelip bana hoşlandığını söylesin istiyorum.
blak1ss Picopat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 274 22 Eylül 2021 #13 NoUsername dedi: Hayır olmadı. Belki benden hoşlanıyor ama açılamıyorum. Daha doğrusu o gelip bana hoşlandığını söylesin istiyorum. Genişletmek için tıkla... Belli edin, belki o da sizin gibi çekiniyordur da cesaret bulur. Niye açılmıyorsunuz ki ne kaybedersiniz?
NoUsername dedi: Hayır olmadı. Belki benden hoşlanıyor ama açılamıyorum. Daha doğrusu o gelip bana hoşlandığını söylesin istiyorum. Genişletmek için tıkla... Belli edin, belki o da sizin gibi çekiniyordur da cesaret bulur. Niye açılmıyorsunuz ki ne kaybedersiniz?
NoUsername Picopat Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 414 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2021 #14 blak1ss dedi: Belli edin, belki o da sizin gibi çekiniyordur da cesaret bulur. Niye açılmıyorsunuz ki ne kaybedersiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam. Kıza bayağı kişi aşık ve açılanları bizim okulda rehberliğe şikayet etti kız. Ben açılırsam söyler falan şimdi birde çok utanıyorum.
blak1ss dedi: Belli edin, belki o da sizin gibi çekiniyordur da cesaret bulur. Niye açılmıyorsunuz ki ne kaybedersiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam. Kıza bayağı kişi aşık ve açılanları bizim okulda rehberliğe şikayet etti kız. Ben açılırsam söyler falan şimdi birde çok utanıyorum.
T.t Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 2.387 Çözümler 3 22 Eylül 2021 #15 @NoUsername Kanka sen en iyisi ne yap biliyor musun? Dosya Ekleri images (3).jpeg 7,2 KB · Görüntüleme: 32
blak1ss Picopat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 274 22 Eylül 2021 #16 NoUsername dedi: Hocam. Kıza bayağı kişi aşık ve açılanları bizim okulda rehberliğe şikayet etti kız. Ben açılırsam söyler falan şimdi birde çok utanıyorum. Genişletmek için tıkla... Sizin yerinizde olsam macera olsun diye açılırdım Utangaç olmayın, duygularınızı açıkça ifade ederseniz etrafınızdakiler size daha çok ilgi duyar.
NoUsername dedi: Hocam. Kıza bayağı kişi aşık ve açılanları bizim okulda rehberliğe şikayet etti kız. Ben açılırsam söyler falan şimdi birde çok utanıyorum. Genişletmek için tıkla... Sizin yerinizde olsam macera olsun diye açılırdım Utangaç olmayın, duygularınızı açıkça ifade ederseniz etrafınızdakiler size daha çok ilgi duyar.
NoUsername Picopat Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 414 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2021 #17 blak1ss dedi: Sizin yerinizde olsam macera olsun diye açılırdım Utangaç olmayın, duygularınızı açıkça ifade ederseniz etrafınızdakiler size daha çok ilgi duyar. Genişletmek için tıkla... Sayenizde gaza geldim. Yarın gidip söyleyeceğim. Durumu bildiririm.
blak1ss dedi: Sizin yerinizde olsam macera olsun diye açılırdım Utangaç olmayın, duygularınızı açıkça ifade ederseniz etrafınızdakiler size daha çok ilgi duyar. Genişletmek için tıkla... Sayenizde gaza geldim. Yarın gidip söyleyeceğim. Durumu bildiririm.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 22 Eylül 2021 #18 333365 dedi: Kardeşim bazı günler soğuk davranma sebebi belirli aslında. O tipler herkesle konuşur, sana soğuk davrandığı günler demek ki başka kişilerle konuşuyor. Genişletmek için tıkla... Ah, ne doğru bir cevap! Aynısını Mart'ta yaşadım. Kesinlikle doğru.
333365 dedi: Kardeşim bazı günler soğuk davranma sebebi belirli aslında. O tipler herkesle konuşur, sana soğuk davrandığı günler demek ki başka kişilerle konuşuyor. Genişletmek için tıkla... Ah, ne doğru bir cevap! Aynısını Mart'ta yaşadım. Kesinlikle doğru.
T.t Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 2.387 Çözümler 3 22 Eylül 2021 #19 @NoUsername Yapma. Sonu hüsranla biter. Her neyse bekliyorum REDi.
blak1ss Picopat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 274 22 Eylül 2021 #20 NoUsername dedi: Sayenizde gaza geldim. Yarın gidip söyleyeceğim. Durumu bildiririm. Genişletmek için tıkla... Kabul ettiğinde neler yapacağınızı planlamaya başlayın, yoksa kuru kuru teşekkür edip gidersiniz
NoUsername dedi: Sayenizde gaza geldim. Yarın gidip söyleyeceğim. Durumu bildiririm. Genişletmek için tıkla... Kabul ettiğinde neler yapacağınızı planlamaya başlayın, yoksa kuru kuru teşekkür edip gidersiniz