Sevdiğim kız mesajlara geç cevap veriyor

enerto

Femtopat
Dostlar, benim sevdiğim bir kız var. Bazen konuşuyoruz aynı sınıftaydık lisede. Sınıftaki herkes aramızdaki durumu biliyordu. Mezuniyette beraber dans ettik, ortak arkadaşlarına sorduğumda senin hakkında kötü bir şey demedi dışarı davet et gibi şeyler dediler. Fırsat bulduğumda onunla konuşuyordum ona tatlı yapıp götürüyordum muhabbet ederiz diye. Muhabbet sarıyordu. Instagram'da çoğu zaman geç cevap veriyordu (4-6 saat arası)görüldüsü çevrim içi olma durumu kapalı. Neyse ben bunu dışarıya davet ettim kabul etti. Beraber nispeten güzel bir gün geçirdik ben kendim ödeyecektim ama çoğunu o ödedi.(yemek ben, kahve tatlı ondan gibi) Dışarıda beraber tatlı yerken ben buna sevgili olalım dedim o ise bana seni iyi tanımıyorum gibi şeyler söyledi ben de sonraki buluşmaya çağırdım o ise yazın Şarköydeki yazlıklarına gideceğini belki olmayacağını olursa gelebileceğini söyledi. Aramızdaki muhabbet iyiydi akıyordu. Kız çok güzel değil ama bana göre güzel zaten bir insanın güzel olup olmadığı ona verdiğin değere göre değil midir? Şimdi yine mesaj attım öylesine 4 saat oldu hala cevap yok.
Ne yapmam lazım yakın çevreme sorduğumda ise sıcak soğuk yaptığını beni bağlamaya çalıştığını söylediler. (yazmadığımda arada sırada yokluyordu) Bazı arkadaşlarım ise sen niye davet ediyorsun 2.kez onun seni davet etmesi gerek gibi şeyler söylediler. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar, benim sevdiğim bir kız var. Bazen konuşuyoruz aynı sınıftaydık lisede. Sınıftaki herkes aramızdaki durumu biliyordu. Mezuniyette beraber dans ettik, ortak arkadaşlarına sorduğumda senin hakkında kötü bir şey demedi dışarı davet et gibi şeyler dediler. Fırsat bulduğumda onunla konuşuyordum ona tatlı yapıp götürüyordum muhabbet ederiz diye. Muhabbet sarıyordu. Instagram'da çoğu zaman geç cevap veriyordu (4-6 saat arası)görüldüsü çevrim içi olma durumu kapalı. Neyse ben bunu dışarıya davet ettim kabul etti. Beraber nispeten güzel bir gün geçirdik ben kendim ödeyecektim ama çoğunu o ödedi.(yemek ben, kahve tatlı ondan gibi) dışarıda beraber tatlı yerken ben buna sevgili olalım dedim o ise bana seni iyi tanımıyorum gibi şeyler söyledi ben de sonraki buluşmaya çağırdım o ise yazın şarköydeki yazlıklarına gideceğini belki olmayacağını olursa gelebileceğini söyledi. Aramızdaki muhabbet iyiydi akıyordu. Kız çok güzel değil ama bana göre güzel zaten bir insanın güzel olup olmadığı ona verdiğin değere göre değil midir? Şimdi yine mesaj attım öylesine 4 saat oldu hala cevap yok.
Ne yapmam lazım yakın çevreme sorduğumda ise sıcak soğuk yaptığını beni bağlamaya çalıştığını söylediler. (yazmadığımda arada sırada yokluyordu) bazı arkadaşlarım ise sen niye davet ediyorsun 2.kez onun seni davet etmesi gerek gibi şeyler söylediler. Ne yapmam lazım?

Hocam, ne yazık ki yazınınızın "görüldü" kısmını tam anlayamadım. Size görüldü atıp saatler sonra mı cevap veriyor, yoksa çevrimiçi olmasına rağmen mesajınıza bakmayıp saatler sonra mı bakıp cevap veriyor?

Hocam, ne yazık ki yazınınızın "görüldü" kısmını tam anlayamadım. Size görüldü atıp saatler sonra mı cevap veriyor, yoksa çevrimiçi olmasına rağmen mesajınıza bakmayıp saatler sonra mı bakıp cevap veriyor?

Şöyle yani normalde mesaj atınca karşı taraf gördüyse görüldü yazar ya, bu onu kapatmış işte görüp mesaj yazmıyor büyük ihtimalle.

Saatlerce onun cevap vermesini beklemek yerine yapacak daha iyi bir iş bul.

Bence de haklısın ergenlik işte salak saçma şeyler ileride büyük ihtimalle hatırlayıp güleceğim.

Sizde sıcak soğuk yapın bakalım o ne yapacak.

Pek bir şey yapacağını zannetmiyorum. Şu an yedekteyim büyük ihtimalle, yedek subay misali.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı