Elimden başka bir şey gelmiyor. Şu an arkada fenere 3-1 attığımız maçı izliyorum tüylerim diken diken ağlayasım geliyor içimi dökesim geliyor ama yapamıyorum.
Geçmiş olsun hocam. Günde 2 kez aç karna. Şaka bi yana o da sizi seviyor muydu? Bunu söylemiş miydi? Sevgili miydiniz? Eğer ki değilseniz üzülmenize gerek yok.
Bir daha asla öylesini bulamayacağınızı sanıyorsunuz sanırsam. Benimde 1.5 aydan beri platonik olduğum biri vardı ne olduysa birden unutuverdim. Zamanla yokluğuna alışırsınız. Sakın sigaraya başlamayın.
Elimden başka bir şey gelmiyor. Şu an arkada fenere 3-1 attığımız maçı izliyorum tüylerim diken diken ağlayasım geliyor içimi dökesim geliyor ama yapamıyorum.
Öncellikle sakin ol dostum. Üzülme benim içinde önemli biri gitti.. ama sakın ola sakın sigaraya başlama gelecekte kafani duvarlara vurarsın. Dert ve içini dökmek istersen ben buradayım.