Sevdiğim kız taşındı

Geçmiş olsun hocam. Günde 2 kez aç karna. Şaka bi yana o da sizi seviyor muydu? Bunu söylemiş miydi? Sevgili miydiniz? Eğer ki değilseniz üzülmenize gerek yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir daha asla öylesini bulamayacağınızı sanıyorsunuz sanırsam. Benimde 1.5 aydan beri platonik olduğum biri vardı ne olduysa birden unutuverdim. Zamanla yokluğuna alışırsınız. Sakın sigaraya başlamayın.

Hiçbir iletişim yönteminiz yok mudur ? Karşılıklı bir ilişkiniz oldu ise tabii ki.

Elimden başka bir şey gelmiyor. Şu an arkada fenere 3-1 attığımız maçı izliyorum tüylerim diken diken ağlayasım geliyor içimi dökesim geliyor ama yapamıyorum.

Hayır.

Öncellikle sakin ol dostum. Üzülme benim içinde önemli biri gitti.. ama sakın ola sakın sigaraya başlama gelecekte kafani duvarlara vurarsın. Dert ve içini dökmek istersen ben buradayım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı