Sevdiğim kız taşındı

yanlış anlama sadece elimden geliyorsa diye dedim pis zihniyetli insanlar yanlış tarafa çeker şimdi. umutlu ol knk.

Hangi şehir diye sorayım ama tam konumu bilmiyorsan pek bir şey ifade etmiyor.
Dediğim diğer seçenek olmuyor mu? Sınıf grubunda falan vardır diye düşünüyorum.

Kayseri'ye taşındılar.

Kanka gözetleyeceğine al yanına 2 dk konuş numarasını iste. Olum konuş pişman olma sonra. Cesaretsizlikten aşkın bitmesin.

Keşke şu an evde olsalarda açılabilsem. Şu an büyük ihtimal ile yoldalar keşke aşağıya inip seni seviyorum diye bağırabilsem.

Çok rahatlatıcı geldi. Teşekkürler.
Şu an moralim düzeldi gibi. Allah razı olsun sizden. @ThePashaa hocam Allah razı olsun kafaya taktım araştıracağım. Şimdi dışarı çıkmam gerek azıcık kafa dağıtayım Allah'a emanet olun. Ve cidden şimdi düşününce sigara anlamsız geliyor.

Son düzenleme:

Bağır da polis çağırıp seni ihbar etsinler sonra sevdiğin kişi de ailesinin yanında böyle bir şey yaşandığı için senden sonsuza kadar nefret etsin Öyle dizilerdeki gibi olmuyor.

Keşke daha erkenden konuşsaymışsınız hocam ama böyle sebeplerden sigaraya başlarsanız hiç iyi olmaz.

Zaman geriye akmıyor. Buradan yeni nesile tavsiyem, sevdiğinize hemen açılın benim gibi kaybederim diye korkmayın en fazla kabul etmez ama arkadaş kalmaya devam edersiniz.

Eski sevdiğin kız o senin, sadece beynin sana oyun oynuyor. Onu düşünerek vaktini boş harcama, hayat devam ediyor.

Rica ederim kanka sevgiler cesaretsizlikle ümitsizlikle bitmesin bitecekse de icinde ukte kalmasın pişman olma kanka.

Sosyal medyadan konuş seninle aynı duyguları paylaşmıyorsa kafana takma.
Biri gider, diğeri gelir.
Boş yere yıpranma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…