Sevdiğim kız taşındı

Kanka bak kızın hesabı yoktur ama kankasının vardır veya ne bileyim ortak arkadaşınız vardır mahalleli tanır kanka seviyorsan uğraş ne bırakıyorsun boş ver unut diyenleri her zaman umut vardır. Elimizen ne geliyorsa yaparız la. Urfadaysan ben araştırayım kızı kanka. Ümitsizliğe kapılma cesaretsizllikten bir aşk daha sönmesin.
yanlış anlama sadece elimden geliyorsa diye dedim pis zihniyetli insanlar yanlış tarafa çeker şimdi. umutlu ol knk.

Hangi şehir diye sorayım ama tam konumu bilmiyorsan pek bir şey ifade etmiyor.
Dediğim diğer seçenek olmuyor mu? Sınıf grubunda falan vardır diye düşünüyorum.

Kayseri'ye taşındılar.

Kanka gözetleyeceğine al yanına 2 dk konuş numarasını iste. Olum konuş pişman olma sonra. Cesaretsizlikten aşkın bitmesin.

Keşke şu an evde olsalarda açılabilsem. Şu an büyük ihtimal ile yoldalar keşke aşağıya inip seni seviyorum diye bağırabilsem.

Geçmiş olsun hocam. Günde 2 kez aç karna. Şaka bir yana o da sizi seviyor muydu? Bunu söylemiş miydi? Sevgili miydiniz? Eğer ki değilseniz üzülmenize gerek yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok rahatlatıcı geldi. Teşekkürler.
Şu an moralim düzeldi gibi. Allah razı olsun sizden. @ThePashaa hocam Allah razı olsun kafaya taktım araştıracağım. Şimdi dışarı çıkmam gerek azıcık kafa dağıtayım Allah'a emanet olun. Ve cidden şimdi düşününce sigara anlamsız geliyor.

Son düzenleme:
Kayseri'ye taşındılar.

Keşke şu an evde olsalarda açılabilsem. Şu an büyük ihtimal ile yoldalar keşke aşağıya inip seni seviyorum diye bağırabilsem.

Şu an moralim düzeldi gibi. Allah razı olsun sizden. @ThePashaa hocam Allah razı olsun kafaya taktım araştıracağım. Şimdi dışarı çıkmam gerek azıcık kafa dağıtayım Allah'a emanet olun. Ve cidden şimdi düşününce sigara anlamsız geliyor.

Bağır da polis çağırıp seni ihbar etsinler sonra sevdiğin kişi de ailesinin yanında böyle bir şey yaşandığı için senden sonsuza kadar nefret etsin 😂 Öyle dizilerdeki gibi olmuyor.

Kayseri'ye taşındılar.

Rica ederim kanka sevgiler cesaretsizlikle ümitsizlikle bitmesin bitecekse de icinde ukte kalmasın pişman olma kanka.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı