Sevdiğim kıza açılmak istiyorum

WoozlY

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
18 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Bir kızı seviyorum. Yaklaşık 1 aydır genel olarak beraber takılıyoruz kampüste, dışarıda vs. Ben ondan epey hoşlanıyorum tavırları, hal ve hareketleri fazlasıyla hoşuma gidiyor fakat benim ondan hoşlandığımı bilmiyor ve ben bunu ona nasıl açıklayacagımı bilmiyorum. Bir anda mı söylemeliyim yoksa bir sürece yayarak yavaşça mı söylemeliyim yoksa arkadaşlığımızı da bozmamak için hiç mi söylememeliyim? Sizce ne yapmalıyım?

Flört edebilirsin emin olsan bile açılma derim gereksiz bir risk. Mesela ben son kız arkadaşımla ayrıldığımda sevgili olduğumu öğrenmiştim. Çünkü ne açıldım ne de bir şey dedim. Zaten artık sadece bana özel değil aklı çalışan herkes bu şekilde yürütüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oturduğunuz bir anda doğrudan açılabilirsin. Sonuçta kendi duygularını ifade etmeden, kız hakkında nasıl düşündüğünü bilemeyecek ama şunu da göze alacaksın: Bu kızla iki/dört sene yüz yüze bakacaksınız. Bunu bilerekten açılmanı tavsiye ederim ve sınıftan sevgili yapılmaz aga. Bizim üniversite zamanında da vardı. Birinci sınıfta sevgili olup da ikinci sınıfta kanlı bıçaklı olanlar da vardı. Bunlar dört sene boyunca birbirlerinin yüzüne bakmak zorunda kaldı. Sevgili olduğunuzda bu ihtimal de var tabii ki. İyi ve doğru kişiyi seçebilmeniz gerek.

Oturduğunuz bir anda doğrudan açılabilirsin. Sonuçta kendi duygularını ifade etmeden, kız hakkında nasıl düşündüğünü bilemeyecek ama şunu da göze alacaksın: Bu kızla iki/dört sene yüz yüze bakacaksınız. Bunu bilerekten açılmanı tavsiye ederim ve sınıftan sevgili yapılmaz aga. Bizim üniversite zamanında da vardı. Birinci sınıfta sevgili olup da ikinci sınıfta kanlı bıçaklı olanlar da vardı. Bunlar dört sene boyunca birbirlerinin yüzüne bakmak zorunda kaldı. Sevgili olduğunuzda bu ihtimal de var tabii ki. İyi ve doğru kişiyi seçebilmeniz gerek.
Birine bir anda açılınca red yeme ihtimali çok yüksek değil mi az samimiyken okuldaki olacağı kötü durum daha sıkıntı en fazla ayrılırlarsa muhattap olmaz olur biter.

@SeanStrickland, evet. Birine doğrudan açılınca red yeme olasılığı tabii ki daha yüksek ama açılmadığında birkaç ihtimal daha var:
  • Belki kız o ara sevgili yapacak.
  • Kızın arkadaşa karşı hisleri sönebilir.
  • Belki kız yedeğe atacak.
Kızlar, atak ve kendine güvenen erkeklerden hoşlanır. Eğer arkadaş illaki açılacağım diyorsa açılması gerek ama dediğim sonuçları da göz önünde bulundurması, daha iyi olur. Bunu bilerek açılsın. Aynı sınıftan sevgili yapılmaz.

@SeanStrickland, evet. Birine doğrudan açılınca red yeme olasılığı tabii ki daha yüksek ama açılmadığında birkaç ihtimal daha var:
  • Belki kız o ara sevgili yapacak.
  • Kızın arkadaşa karşı hisleri sönebilir.
  • Belki kız yedeğe atacak.
Kızlar, atak ve kendine güvenen erkeklerden hoşlanır. Eğer arkadaş illaki açılacağım diyorsa açılması gerek ama dediğim sonuçları da göz önünde bulundurması, daha iyi olur. Bunu bilerek açılsın. Aynı sınıftan sevgili yapılmaz.
Hocam adını koyduğunuzda da kız aynılarını yapabilir. Burda önemli olan şey kızla sevgililerin yaptığı her şeyi yapıyorsan adını koymaya gerek yok onun emin olun kızda farkındadır.

@SeanStrickland, yapabilir. Yapmaz demiyorum ancak açılmadan, kız kendisi hakkında ne düşündüğünü bilemeyecek. Kabul edesi varsa belki kabul etmeyecek, bir başkasına gidecek. Bunu da bilemezsiniz işte. Reddedilmekten korkmamak lazım. Yeri geldiğinde reddedilmesini de bilmeliyiz, bunların hepsi hayat tecrübesi olarak dönüyor.

Evet tecrübe ama açılmadan da anlayabilirsiniz ordan bahsediyorum. Belli ortamda cogu zamanı belli bir kıza ayiriyosan kız da senin hoşlandığını biliyor ve seni bir konuma koyar kanka sevgili veya hiç konuşmak istemez. Çok küçük istisnalar dışında hangi konumda olduğunu anlamak içinde açılma olayına gerek yok onu diyorum. Kız sana zaten fazlasıyla belli eder anca hiç tecrübesi olmayan biri emin olamaz bu konuda.

@SeanStrickland, her kız bir değil. Açılmadan anlayabilmenin yöntemi yok. Bazı kızlar gerçekten çok ilgi gösterir ancak içinden geldiği için o ilgiyi gösterir, onun yapısında, karakterinde vardır. Sevip sevmemeyle alakası yoktur anlayacağınız. Açılmaktan başka yöntemi yok da gene de az çok davranışlarından ne olacağı tahmin edilebiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı