Sevdiğim kıza açılmak istiyorum

İşte onu diyorum çoğu kız ya kanka muamelesi yapıyor ya da kanka bile olmak istemiyo. Dediğiniz gibi kızlar az da olsa var belki o biraz kafa karıştırabilir ama bana öyle kişi gelmedi. Ha belki kızdan tam emin olamiyosan açılınabilir onun dışında mantıklı bulmuyorum hala.

Gerek kalmadı hocalarım. Kız bugün biriyle sevgili olmuş bana da bugün nasıl gerçekleştiğini anlattı dinlerken yıkıldım belli etmeden sadece onun adına sevindiğimi söyledim. Unlucky.

@BruceWaynee, her kız bir değil. Açılmadan anlayabilmenin yöntemi yok. Bazı kızlar gerçekten çok ilgi gösterir ancak içinden geldiği için o ilgiyi gösterir, onun yapısında, karakterinde vardır. Sevip sevmemeyle alakası yoktur anlayacağınız. Açılmaktan başka yöntemi yok da gene de az çok davranışlarından ne olacağı tahmin edilebiliyor.

Bunu neden düşünüyorsunuz ki? Erkek tarafı değil karşısındakinin ilgisini ölçmeye çalışan. Siz sadece karşınızdakiyle hoş vakit geçirmeye bakmalısınız.

Gerek kalmadı hocalarım. Kız bugün biriyle sevgili olmuş bana da bugün nasıl gerçekleştiğini anlattı dinlerken yıkıldım belli etmeden sadece onun adına sevindiğimi söyledim. Unlucky.

Çok geç kalmışsın.

Bir daha böyle bir durum yaşamamak için okumanı tavsiye ederim:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı