Sevdiğim kıza en yakın arkadaşımı ayarladım

Ben de bir kızla çıkıyordum. Basit bir flörttü. Bir kardeşimin kızda gönlü varmış. Ben bunu bilmiyordum. Çıktığım kız biliyormuş. Sanıyor ki onun için kavga edeceğiz.

Dedim:''Başım gözüm üstüne kardeşim ben çekilirim aradan.''

Karındaşlık başka davadır her zaman.

Onun yaşadıkları bizim yaşadıklarımızın yanında çerez gelir. Hayata pembe panjurlu evin camından bakan herkes hayatı toz pembe görür. Daha çok genç ve karşısına neler gelecek daha. Önceden bana da böyle dediler dinlemedik. Keşke dinleseydik. Eğer bizi dinlemezse, zamanı gelince oda bunlara gülecek ve keşke dinleseydim der.

Kendini geliştir. Spor yap.

Olursa oluyor zaten. Cool ol biraz. Kendine güven.

Paran olmazsa, işin olmazsa o kızı zaten yar etmezler sana ileride

Kesinlikle katılıyorum. Büyük ihtimal kendine güvenmediğin için kıza açılmadın. Bu sana bir ders olsun bundan sonra kendini geliştirmeye başla, ilerisini düşün. Belki ilerde kavuşursun meleğine

Bu arada başlıkta anlatım bozukluğu var.
"Sevdiğim kıza en yakın arkadaşımı ayarladım"
Sevdiğin kıza en yakın olan arkadaşını kendin için ayartmışsın gibi bir anlam çıkıyor. Sevdiğim kıza, en yakın... veya "en yakın arkadaşıma sevdiğim kızı ayarladım" şeklinde yazmalıydınız. İkincisi daha doğru olurdu.

Sana tavsiyem. Bu kızdan uzak durman. Sabretmek diye bir şey yoktur. Bazen vazgeçmek lazım. Vazgeç ki yeni insanlara tanıyasın. Belki seni daha mutlu edebilecek veya seninde başkasının mutlu edebileceğin biri çıkar karşına diğer insanlara ve kendine şans ver.

İyi cocuklar kaybeder.

Kardeşim aradan 3 sene geçmiş umarım kullanmaya devam ediyorsundur formu. Sonuç ne oldu kızla gerçekten çok merak ettim ve üzüldüm.

Ben de hoşlandığım kızın kuzeniyle çıkmıştım. Kendisi ısrar etmişti kuzeniyle tanışmam için. Kendisini çok sevdiğim için isteğini kırmadım. Olur hayatta öyle şeyler. Sevginin en güzeli, sevdiğini mutlu edebilmektir. Seninle mutsuz olacağına, bırak istediğiyle mutlu olsun. Çok kafana takma, zaman içerisinde seveceğin kız arkadaşların olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…