Sevdiğim kıza en yakın arkadaşımı ayarladım

• Konuyu başlatan nvyst
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 17.253
Sınıftan bir kız var ilk gördüğümde hoşlanmaya başladım. Hani sınıfta herkesin herkeste telefon numarası olur diye kızın numarasını istedim verdi işte. Sonra kızla sohbet ettik falan filan bir baktım kızla kanka olmuşuz. Ben bunu düzeltmeye çalışırken aynı sınıfta çok sevdiğim bir arkadaşım bana bu kızı sevdiğini söyledi. Ve bana dedi ki; "kanka ben utanıyorum söylemeye sen söylesene kıza benim onu sevdiğimi". Hayır diyemezdim ve bunu yaptım. Kızla çıktılar ve 5 gün sonra kavga edip ayrıldılar. 3 ay sonra aralarında yine bir ışık doğdu ve şu an birbirlerini seviyorlar. Ne yapmalıyım gerçekten yardıma çok ihtiyacım var. Kız bana her kanka dediğinde ve arkasından da sevgili olduğu arkadaşımı ne kadar sevdiğini anlatırken boğazım düğümleniyor.
Türklerin en büyük sorunlarından biri olan "HAYIR" diyememe sorununu gördüğümüz ve bir kıza mal olan bir olay...Aynı sorunun 10 katını yaşadım,kendimi derslerime verdim ve Balıkersirin en iyi anadolu lisesini kazandım ardından kızla arkadaşımı kendi haline bıraktım.2 ay sonra kız ayaklarıma kapanıyordu... *BIG LAUGH

Ben de hoşlandığım kızın kuzeniyle çıkmıştım. Kendisi ısrar etmişti kuzeniyle tanışmam için. Kendisini çok sevdiğim için isteğini kırmadım. Olur hayatta öyle şeyler. Sevginin en güzeli, sevdiğini mutlu edebilmektir. Seninle mutsuz olacağına, bırak istediğiyle mutlu olsun. Çok kafana takma, zaman içerisinde seveceğin kız arkadaşların olacaktır.
Reis 3 sene önceki konu bu adam unutmuşdur, geçmiştir veya beraberlerdir sonuç ney aceba?

Onlar gezerken sen ders çalış. Ailene iyi davran. Sağlam arkadaşlar edin. Kendini geliştir. Spor yap. Böyle şeylerle zihnini bulandırıp zamanını boşa harcama. Birini gerçekten sevdiğini düşündüğün zaman kimseye fırsat verme. Kanka ayağına yatıp yaklaşmaya çalışma. Taktik maktik yok!
Bam! Bam! Bam!
Olursa oluyor zaten. Cool ol biraz. Kendine güven.
Bütün bu dediklerimin yapabilirsen, seçim yapmakta zorlanacağın bir hayatın olacak.

Kankam yok arkadaşım yok kafam rahat :)

Sınıftan bir kız var ilk gördüğümde hoşlanmaya başladım. Hani sınıfta herkesin herkeste telefon numarası olur diye kızın numarasını istedim verdi işte. Sonra kızla sohbet ettik falan falan bir baktım kızla kanka olmuşuz. Ben bunu düzeltmeye çalışırken aynı sınıfta çok sevdiğim bir arkadaşım bana bu kızı sevdiğini söyledi. Ve bana dedi ki; "kanka ben utanıyorum söylemeye sen söylesene kıza benim onu sevdiğimi". Hayır diyemezdim ve bunu yaptım. Kızla çıktılar ve 5 gün sonra kavga edip ayrıldılar. 3 ay sonra aralarında yine bir ışık doğdu ve şu an birbirlerini seviyorlar. Ne yapmalıyım gerçekten yardıma çok ihtiyacım var. Kız bana her kanka dediğinde ve arkasından da sevgili olduğu arkadaşımı ne kadar sevdiğini anlatırken boğazım düğümleniyor.

Kardeşim konuyu hortlattım ama hikayen çok içime oturdu sana bir dizi önerisi veriyorum güneşi beklerken diye sizinle neredeyse aynı hikaye izlemeni tavsiye ederim.

Aç bir Müslüm Gürses. Çık balkona ve şunu düşün. Acaba bu kız gerçekten de o kadar değerli mi? Genelde cevap evet olur ama gerçekten iyi düşünürsen o kızın seni hak etmediğinin farkına varırsın. Benim de bir friendzone olayı vardı hatırlayanlar bilir.🤣o friendzoneyi yedikten sonra artık tüm kızlara yaklaşımım değişti. Eğer cidden kızı seviyorsan bir şansını dene ama redd yeme olasılığın da var. Kusura bakma ama dost acı söyler.

Sana diyebileceğim tek şey gerçekten de delikanlısın bu durumda çoğu insanın sessiz kalıp kendi içinde duygularını saklaması çok zor. Ek olarak kıza ve arkadaşına bu durum yaşanmasına rağmen destek veriyorsun cidden delikanlı birisin.

Hayır diyememe sorunu çok büyük sıkıntılara yol açıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı