Sevdiğim kıza en yakın arkadaşımı ayarladım

• Konuyu başlatan nvyst
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 17.269
HAYIR diyemezdim diye bir şey yok dostum. Ben sırf HAYIR diyebilmek için kaç kitap okudum, bir bakıma eğlenceli bir iş bunu söylemek. Şahsen mutlu oluyorum çoğu zaman.
HAYIR'ı hayatından uzaklaştırdığında pek hayırlı şeyler olmuyor anlayacağın.

Genç yaşta insanları elbette derinden sarsar, bizlere basit bir şeymiş gibi gelebilir ancak öyle değil senin için biliyorum.
Bu saatten sonra aradan çekilmek yakışır sana. Diğer türlü her ikisiyle de aran bozulur. Onların arası bozulup sen tekrar şansını denesen bile emin ol sağlıklı bir ilişki çıkmaz oradan. Bana güvenebilirsin :)

Yaşını bilmiyorum ancak benim gibi oluruna bırak her şeyi, sana layık biri elbet gelip buluyor seni.
Maddi kazancını yükseltmeye odaklan :) Paran olmazsa, işin olmazsa o kızı zaten yar etmezler sana ileride :)

Hadi ben gencim, sakalım yok ki sözüm dinlensin. Bak bu abimiz öyle değil, dinle sen onu iyisi mi :)
Bir şeyler yaşama fırsatın bile olmamış, seni ona bağlayan hiçbir şey yok. Git vurul başka bir güzele, hayırlısı neyse o olsun. Siyasi mesajımızı da verdiğimize göre ayrılıyoruz :D
Onun yaşadıkları bizim yaşadıklarımızın yanında çerez gelir. Hayata pembe panjurlu evin camından bakan herkes hayatı toz pembe görür. Daha çok genç ve karşısına neler gelecek daha. Önceden bana da böyle dediler dinlemedik. Keşke dinleseydik. Eğer bizi dinlemezse, zamanı gelince oda bunlara gülecek ve keşke dinleseydim der.

Kendini geliştir. Spor yap.

Olursa oluyor zaten. Cool ol biraz. Kendine güven.

Paran olmazsa, işin olmazsa o kızı zaten yar etmezler sana ileride :)

Kesinlikle katılıyorum. Büyük ihtimal kendine güvenmediğin için kıza açılmadın. Bu sana bir ders olsun bundan sonra kendini geliştirmeye başla, ilerisini düşün. Belki ilerde kavuşursun meleğine :)

Bu arada başlıkta anlatım bozukluğu var.
"Sevdiğim kıza en yakın arkadaşımı ayarladım"
Sevdiğin kıza en yakın olan arkadaşını kendin için ayartmışsın gibi bir anlam çıkıyor. :) Sevdiğim kıza, en yakın... veya "en yakın arkadaşıma sevdiğim kızı ayarladım" şeklinde yazmalıydınız. İkincisi daha doğru olurdu.

Sana tavsiyem. Bu kızdan uzak durman. Sabretmek diye bir şey yoktur. Bazen vazgeçmek lazım. Vazgeç ki yeni insanlara tanıyasın. Belki seni daha mutlu edebilecek veya seninde başkasının mutlu edebileceğin biri çıkar karşına diğer insanlara ve kendine şans ver.

İyi cocuklar kaybeder.

Kardeşim aradan 3 sene geçmiş umarım kullanmaya devam ediyorsundur formu. Sonuç ne oldu kızla gerçekten çok merak ettim ve üzüldüm.

Ben de hoşlandığım kızın kuzeniyle çıkmıştım. Kendisi ısrar etmişti kuzeniyle tanışmam için. Kendisini çok sevdiğim için isteğini kırmadım. Olur hayatta öyle şeyler. Sevginin en güzeli, sevdiğini mutlu edebilmektir. Seninle mutsuz olacağına, bırak istediğiyle mutlu olsun. Çok kafana takma, zaman içerisinde seveceğin kız arkadaşların olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı