Sevdiğim kıza en yakın arkadaşımı ayarladım

Türklerin en büyük sorunlarından biri olan "HAYIR" diyememe sorununu gördüğümüz ve bir kıza mal olan bir olay...Aynı sorunun 10 katını yaşadım,kendimi derslerime verdim ve Balıkersirin en iyi anadolu lisesini kazandım ardından kızla arkadaşımı kendi haline bıraktım.2 ay sonra kız ayaklarıma kapanıyordu... *BIG LAUGH

Reis 3 sene önceki konu bu adam unutmuşdur, geçmiştir veya beraberlerdir sonuç ney aceba?

Kankam yok arkadaşım yok kafam rahat

Kardeşim konuyu hortlattım ama hikayen çok içime oturdu sana bir dizi önerisi veriyorum güneşi beklerken diye sizinle neredeyse aynı hikaye izlemeni tavsiye ederim.

Aç bir Müslüm Gürses. Çık balkona ve şunu düşün. Acaba bu kız gerçekten de o kadar değerli mi? Genelde cevap evet olur ama gerçekten iyi düşünürsen o kızın seni hak etmediğinin farkına varırsın. Benim de bir friendzone olayı vardı hatırlayanlar bilir.o friendzoneyi yedikten sonra artık tüm kızlara yaklaşımım değişti. Eğer cidden kızı seviyorsan bir şansını dene ama redd yeme olasılığın da var. Kusura bakma ama dost acı söyler.

Sana diyebileceğim tek şey gerçekten de delikanlısın bu durumda çoğu insanın sessiz kalıp kendi içinde duygularını saklaması çok zor. Ek olarak kıza ve arkadaşına bu durum yaşanmasına rağmen destek veriyorsun cidden delikanlı birisin.

Hayır diyememe sorunu çok büyük sıkıntılara yol açıyor.

İfadeler: T21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…