Türklerin en büyük sorunlarından biri olan "HAYIR" diyememe sorununu gördüğümüz ve bir kıza mal olan bir olay...Aynı sorunun 10 katını yaşadım,kendimi derslerime verdim ve Balıkersirin en iyi anadolu lisesini kazandım ardından kızla arkadaşımı kendi haline bıraktım.2 ay sonra kız ayaklarıma kapanıyordu... *BIG LAUGHSınıftan bir kız var ilk gördüğümde hoşlanmaya başladım. Hani sınıfta herkesin herkeste telefon numarası olur diye kızın numarasını istedim verdi işte. Sonra kızla sohbet ettik falan filan bir baktım kızla kanka olmuşuz. Ben bunu düzeltmeye çalışırken aynı sınıfta çok sevdiğim bir arkadaşım bana bu kızı sevdiğini söyledi. Ve bana dedi ki; "kanka ben utanıyorum söylemeye sen söylesene kıza benim onu sevdiğimi". Hayır diyemezdim ve bunu yaptım. Kızla çıktılar ve 5 gün sonra kavga edip ayrıldılar. 3 ay sonra aralarında yine bir ışık doğdu ve şu an birbirlerini seviyorlar. Ne yapmalıyım gerçekten yardıma çok ihtiyacım var. Kız bana her kanka dediğinde ve arkasından da sevgili olduğu arkadaşımı ne kadar sevdiğini anlatırken boğazım düğümleniyor.