Sevdigim kıza nasıl açılabilirim?

ReaveRR33

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Kendim 11.sınıf öğrencisiyim. Tipim ortalamanın biraz altı diyebilirim. Aynı zamanda çok konuşan ama yeni biriyle tanışmaya çok utanan birisiyim. Bu hanımefendi gerçekten gözüme çok güzel, çok naif düşünen birisi olarak geliyor. Aynı sınıfta değiliz fakat arkadaşları benim sınıfımda ve o buraya gelirken görüyorum. Konuşmaya cesaret edemedim henüz, eve dönüş yolumuz aynı istikamet üzerinde. Eve giderken de görüyorum. Arkadaşlarının haberi var hoşlandığımdan fakat bu konuyu kıza açmamaları konusunda tembihledim. Bu konuda ne yapabilirim? Nasıl açılabilirim ve kızı 4/10 tipimle nasıl etkileyebilirim? :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam. Kendim 11.sınıf öğrencisiyim. Tipim ortalamanın biraz altı diyebilirim. Aynı zamanda çok konuşan ama yeni biriyle tanışmaya çok utanan birisiyim. Bu hanımefendi gerçekten gözüme çok güzel, çok naif düşünen birisi olarak geliyor. Aynı sınıfta değiliz fakat arkadaşları benim sınıfımda ve o buraya gelirken görüyorum. Konuşmaya cesaret edemedim henüz, eve dönüş yolumuz aynı istikamet üzerinde. Eve giderken de görüyorum. Arkadaşlarının haberi var hoşlandığımdan fakat bu konuyu kıza açmamaları konusunda tembihledim. Bu konuda ne yapabilirim? Nasıl açılabilirim ve kızı 4/10 tipimle nasıl etkileyebilirim? :)
Arkadaş ol dikkat et KPOP fanı çıkmasın yoksa saçma salak şeyler gelir başına. Ağzından KPOP lafı duyar duymaz bırak onu. Hadi bol şanslar. Arkadaş olmanı tavsiye ederim önce. Sonra Centilmence açılırsın şu yeni çıkan sapkınca sevgililik modasına göre değil.

Lütfen biraz delikanlımı olsak diyorum. Hani türk kültüründe delikanlılık, batı kültüründe centilmenlik varya hani. Ne güzel dünya sırf sevgilim olsun s*x yapıyım diye ona buna takılalım, Bir kız yetmez 4 kızla takılalım allah korusun biri bırakır falan, havalı olduğumuzu sanıp her yerimizden zincir sarkıtalım enayilerde buna kansın. Orda enayinin biri hayatı boyunca kız arkadaşının yanında küfür etmeyip KPOP a hakaret etti diye kız arkadaşı tarafından rehber hocalara şikayet edilsin, bizde 4 kıza birden s*x teklif edelim onlar orda kalsın biz 4 kızla takılalım. Kabul etmeyen kızı takip edelim, tehdit edelim. Milleti kıskandırmaya hayat yaşayalım (!).
Bunu yalnızca @376922 anlar.

Ne güzel, kız kabul etmedi diye yakın arkadaşıyla s*x yapıp onu rahatsız edelim. (!)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı