Sevdiğim kıza nasıl açılabillirim?

Sabırla bekliyorum herşeyi abi elbet o benim yanımda olsa aklıma hiçbirşey gelmez abi
ben onu gerçekten çok seviyorum.
Tek bir kızı sevmek herzaman iyidir.

Sabırla bekliyorum herşeyi abi elbet o benim yanımda olsa aklıma hiçbirşey gelmez abi
ben onu gerçekten çok seviyorum.

Tek bir kızı sevmek herzaman iyidir.
Büyüdükçe gerçek aşk diye bir şeyin olmadığını, sen sevsen de karşıdakinin her zaman sevme olasılığının düşük olduğunu ve kendi menfaatleri doğrultusunda ilişki içerisine girebileceğini anlayacaksın. Bunu ayıp ve saçma olarak görebilirsin ama toplum görmüyor. Toplumu değiştirmek ve onlardan aykırı olmak yerine aynı şekilde olmak daha iyi.

Maalesef.
Ben napsam bilemedim açılsam mı açılmasam mı sen öyle diyince kafam karıştı kabul etmicek zatende sölesem mi.

Abi zaten kızları üzüp aldatanlar yapanlar var.

Ve çoğunluğu bu aldatan kesimden hoşlanıyor etrafa baktığım kadarıyla ama bu senin sorunun değil öyleleriyle olmaktansa yalniz olmak her zaman iyidir yaşın daha 15 bugünleride geçtikten sonra hayatı daha iyi anlayacaksın senin bu kadar yaşadığın şey senin daha olgun olmanı sağlayacak bazı kesimler olgun olduğun için dışlayacaklar ama buna takılma unutma ki meyve veren ağaç her zaman taşlanır.

Zaten kızlar o yüzden güvenemiyor erkeklere inşallah kabul eder mutlu oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…