Sevdiğim kıza nasıl açılabillirim?

Diyecek bir şeyim yok herkesi doğru tanımak lazım Allah sizide doğru insanlarla karşılaştirsın. Benim en başından beri dediğim şey yaşının daha erken olması hayatında yapacak çok şeyin olması, Allah'a sığınması, Allah'tan yardım dilemesi.

Haklısınız ben önceden yaşım küçük diye hiçbir şey yapmazdım. Konuşmazdım bile gördüğüm yerde de kaçardım. Bir keresinde de aynı sınıftaydı benle sevdiğim kız. Bu seferde ona karşı olan sevgimi anlamasın diye benden nefret etmesine sebep oldum. Son seferide yazdım zaten. Bu işler şans işi gibi ya da çok fazla emek istiyor. Ben artık üniversite bitince ben olgunlaşma sürecim tamamlana kadar eski stilime dönmeye Yani duygularımı görmezden gelmeye karar verdim. Dediğiniz gibi Allah'a sığınılmalı olacaksa zaten olur bir şekilde.

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet arkadaşlar tekrar yaşadım böyle bir şey beni yakın arkadaşımla aldattı gibi bir şey oldu lütfen arkadaş olarak kalın

Tavsiyem vazgeçmeyip onunla konuşmaya, ve kardeş gibi takılmaya devam etmendir. Seni kardeşin gibi görüyorsa pekâlâ sevgili olabilirsiniz.
Hocam bize de taktik versen ya 20 yaşındayım bir kere kızlarla iyi anlaşamadım. Böyle giderse vakit kalmayacak galiba.

Açılma bence arkadaş kal napcan sevgiliyi :d gerçekten açılma bu arada arkadaşlığınız bitebilir la zaten sevgili gibisiniz film falan izliyonuz.

Hocam çıkma teklif edin. Kabul etmezse arkadaş ortamınızdan onu uzaklaştırın. Belirli bir süre sonra o sizin peşinizden koşar.
Açılmamaya karar verdim zaten 2 hafta sonra riskli bir ameliyata giricem herkes hakkını helal etsin.
Böyle bir şey olacaksa kesin teklif edin. Pişman olursunuz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…