Sevdiğim kıza nasıl açılabillirim?

Hepsi iyi bitmiyor. Arkadaşken her şey güzel. Tanıdığını sanıyorsun. 4 aylık güzel bir arkadaşlığımız vardı her gün konuşuyorduk daha sonra Ben açıldım ve karşılıksız değil duyguların dedi 5 gün sonra saçma bir sebepten terk etti. Hiç bir şey demedim. 1 ay sonra hiçbir şey yapmama rağmen her yerden engelledi. 2 hafta sonra engeli kaldırdı sonra tekrar engelledi. Bu sefer arkadaşımı bile engelledi. Ben de başka bir hesabımdan bunları neden yaptığını falan sordum.İşte o zaman takke düştü kel göründü. Bana hakaret etti arkadaşıma ezik dedi. Tüm bu süreçte ona hiçbir şey yapmama, hiçbir hakaret etmemiş olmama rağmen hem de üstelik ayrılan kendisiydi. Yani kimse için ben onu tanıyorum dememeliyiz. Konu sahibi hocama da tavsiyem güzel bir arkadaşlığınız var açılırsanız bozulma riski var evet ama siz bu şekilde devam edemezsiniz aşırı takıntı olmuş. Siz kendi rahatınıza bakın açılın rahatlayın kimse için kendini yıpratmaya değmez. En azından deneyip görmüş olursunuz her şey bir tecrübe.
Diyecek bir şeyim yok herkesi doğru tanımak lazım Allah sizide doğru insanlarla karşılaştirsın. Benim en başından beri dediğim şey yaşının daha erken olması hayatında yapacak çok şeyin olması, Allah'a sığınması, Allah'tan yardım dilemesi.
 
Diyecek bir şeyim yok herkesi doğru tanımak lazım Allah sizide doğru insanlarla karşılaştirsın. Benim en başından beri dediğim şey yaşının daha erken olması hayatında yapacak çok şeyin olması, Allah'a sığınması, Allah'tan yardım dilemesi.
Haklısınız ben önceden yaşım küçük diye hiçbir şey yapmazdım. Konuşmazdım bile gördüğüm yerde de kaçardım. Bir keresinde de aynı sınıftaydı benle sevdiğim kız. Bu seferde ona karşı olan sevgimi anlamasın diye benden nefret etmesine sebep oldum. Son seferide yazdım zaten. Bu işler şans işi gibi ya da çok fazla emek istiyor. Ben artık üniversite bitince ben olgunlaşma sürecim tamamlana kadar eski stilime dönmeye Yani duygularımı görmezden gelmeye karar verdim. Dediğiniz gibi Allah'a sığınılmalı olacaksa zaten olur bir şekilde.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş olarak kal sana tavsiyem o kadar sohbet etmişsiniz dizi film izlemişsiniz 3.5 yıllık arkadaşlığınız bitebilir aynısını bende yaşamıştım açıldım artık konuşmuyoruz ama senin kararın.

Evet arkadaşlar tekrar yaşadım böyle bir şey beni yakın arkadaşımla aldattı gibi bir şey oldu lütfen arkadaş olarak kalın
 
Tavsiyem vazgeçmeyip onunla konuşmaya, ve kardeş gibi takılmaya devam etmendir. Seni kardeşin gibi görüyorsa pekâlâ sevgili olabilirsiniz.
Benim zamanında yaptığım taktiği anlatayım.

Gidip ona birini çok sevdiğini söylemiştim ve endişeye kapılmıştı onunda beni sevdiğini anladım, 5 gün sonra 4. ayımız. Sen de bunu yapabilirsin hem arkadaşlığınızı kaybetmezsiniz hem onu yoklarsın.
Hocam bize de taktik versen ya 20 yaşındayım bir kere kızlarla iyi anlaşamadım. Böyle giderse vakit kalmayacak galiba.🥲
 
Açılma bence arkadaş kal napcan sevgiliyi :d gerçekten açılma bu arada arkadaşlığınız bitebilir la zaten sevgili gibisiniz film falan izliyonuz.
 
Hocam çıkma teklif edin. Kabul etmezse arkadaş ortamınızdan onu uzaklaştırın. Belirli bir süre sonra o sizin peşinizden koşar.
Açılmamaya karar verdim zaten 2 hafta sonra riskli bir ameliyata giricem herkes hakkını helal etsin.
Böyle bir şey olacaksa kesin teklif edin. Pişman olursunuz.
 
Son düzenleme:
Hocam çıkma teklif edin. Kabul etmezse arkadaş oratmınızdan onu uzaklaştırın. Belirli bir süre sonra o sizin peşinizden koşar.

Böyle bir şey olacaksa kesin teklif edin. Pişman olursunuz.
Hocam açılmamaya karar verdim zaten kalp hastasıyım kötüye gidiyo gerek yok artık
ben vazgeçtim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı