Emrw Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 558 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #41 ilnessaw dedi: abi benim korktuğum şey ben yakışıklı değilim orta derece bi tipim var onun için kilo verdim zaten napacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Tip konusunu dert etme, sevgi her şeyin üstesinden gelir. Sen bilirsin yine de, bence açıkla gitsin. Hasta olursun böyle.
ilnessaw dedi: abi benim korktuğum şey ben yakışıklı değilim orta derece bi tipim var onun için kilo verdim zaten napacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Tip konusunu dert etme, sevgi her şeyin üstesinden gelir. Sen bilirsin yine de, bence açıkla gitsin. Hasta olursun böyle.
3 399089 Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 347 Çözümler 2 23 Şubat 2021 #42 ilnessaw dedi: Herkes açıyor ben açıncamı modların el atması gerekiyor acaba. Genişletmek için tıkla... Konuş reis sen boş ver böyle konular sayfanın kalitesini düşürmez arttır bile bence. Birini sevmişsin ve de ona ne demen gerektiğini diğer insanlara soruyorsun böyle bir şey olmasa alternatif hayat diye bir gruplandırma niye olsun.
ilnessaw dedi: Herkes açıyor ben açıncamı modların el atması gerekiyor acaba. Genişletmek için tıkla... Konuş reis sen boş ver böyle konular sayfanın kalitesini düşürmez arttır bile bence. Birini sevmişsin ve de ona ne demen gerektiğini diğer insanlara soruyorsun böyle bir şey olmasa alternatif hayat diye bir gruplandırma niye olsun.
G GodsLonelyMan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 1.334 Çözümler 10 Yer Samsun-Havza-Kocapınar Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 5 1600AF Sapphire Pulse Rx 580 8gb OC Kingston Hyperx Fury 8X2 3200mhz rgb Adata SU630 240GB WD BLUE 1TB 7200RPM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Şubat 2021 #43 ilnessaw dedi: Herkes açıyor ben açıncamı modların el atması gerekiyor acaba. Genişletmek için tıkla... Birisi belki PC'si bozuldu sizin bu bos konunuz yuzunden adamin konusu uste cikmicak cozemeyip cebinden para cikcak.
ilnessaw dedi: Herkes açıyor ben açıncamı modların el atması gerekiyor acaba. Genişletmek için tıkla... Birisi belki PC'si bozuldu sizin bu bos konunuz yuzunden adamin konusu uste cikmicak cozemeyip cebinden para cikcak.
ilnessaw Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 280 23 Şubat 2021 #44 Emrw dedi: Tip konusunu dert etme, sevgi her şeyin üstesinden gelir. Sen bilirsin yine de, bence açıkla gitsin. Hasta olursun böyle. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum abi, yanıma geldiği zaman söyleyeceğim.
Emrw dedi: Tip konusunu dert etme, sevgi her şeyin üstesinden gelir. Sen bilirsin yine de, bence açıkla gitsin. Hasta olursun böyle. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum abi, yanıma geldiği zaman söyleyeceğim.
Emrw Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 558 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #45 GodsLonelyMan dedi: O zaman git ****** soruyorda acin. Genişletmek için tıkla... 2. uyarımı almayayım senin yüzünden bak. Beğenmiyorsan, forumdan da çık git.
GodsLonelyMan dedi: O zaman git ****** soruyorda acin. Genişletmek için tıkla... 2. uyarımı almayayım senin yüzünden bak. Beğenmiyorsan, forumdan da çık git.
ilnessaw Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 280 23 Şubat 2021 #46 GodsLonelyMan dedi: Birisi belki PC'si bozuldu sizin bu bos konunuz yuzunden adamin konusu uste cikmicak cozemeyip cebinden para cikcak. Genişletmek için tıkla... kardeşim burası babanın çifliğimi sorması ayıptır.
GodsLonelyMan dedi: Birisi belki PC'si bozuldu sizin bu bos konunuz yuzunden adamin konusu uste cikmicak cozemeyip cebinden para cikcak. Genişletmek için tıkla... kardeşim burası babanın çifliğimi sorması ayıptır.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #47 GodsLonelyMan dedi: O zaman git ****** soruyorda acin. Genişletmek için tıkla... Hocam,arkadaşın üzerine gitmeyin lütfen. 1-2 güne yeni konu açıp tecrübesini bize anlatır.
GodsLonelyMan dedi: O zaman git ****** soruyorda acin. Genişletmek için tıkla... Hocam,arkadaşın üzerine gitmeyin lütfen. 1-2 güne yeni konu açıp tecrübesini bize anlatır.
3 399089 Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 347 Çözümler 2 23 Şubat 2021 #48 GodsLonelyMan dedi: Birisi belki PC'si bozuldu sizin bu bos konunuz yuzunden adamin konusu uste cikmicak cozemeyip cebinden para cikcak. Genişletmek için tıkla... Ne alaka o zaman bizde bize göre daha büyük bir sorunu olan insanlar vardır diye konu açmayalım
GodsLonelyMan dedi: Birisi belki PC'si bozuldu sizin bu bos konunuz yuzunden adamin konusu uste cikmicak cozemeyip cebinden para cikcak. Genişletmek için tıkla... Ne alaka o zaman bizde bize göre daha büyük bir sorunu olan insanlar vardır diye konu açmayalım
Emrw Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 558 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #49 GodsLonelyMan dedi: Birisi belki PC'si bozuldu sizin bu bos konunuz yuzunden adamin konusu uste cikmicak cozemeyip cebinden para cikcak. Genişletmek için tıkla... Savunduğun şeyi sen bile bilmiyorsun.
GodsLonelyMan dedi: Birisi belki PC'si bozuldu sizin bu bos konunuz yuzunden adamin konusu uste cikmicak cozemeyip cebinden para cikcak. Genişletmek için tıkla... Savunduğun şeyi sen bile bilmiyorsun.
G GodsLonelyMan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 1.334 Çözümler 10 Yer Samsun-Havza-Kocapınar Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 5 1600AF Sapphire Pulse Rx 580 8gb OC Kingston Hyperx Fury 8X2 3200mhz rgb Adata SU630 240GB WD BLUE 1TB 7200RPM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Şubat 2021 #50 399089 dedi: Ne alaka o zaman bizde bize göre daha büyük bir sorunu olan insanlar vardır diye konu açmayalım Genişletmek için tıkla... Aynen zaten her konunun onceligi var. 1- PC için destek basta geliyor 2- oyun destek.
399089 dedi: Ne alaka o zaman bizde bize göre daha büyük bir sorunu olan insanlar vardır diye konu açmayalım Genişletmek için tıkla... Aynen zaten her konunun onceligi var. 1- PC için destek basta geliyor 2- oyun destek.