Sevdiğim kıza nasıl açılabillirim?

Benim zamanında yaptığım taktiği anlatayım.

Gidip ona birini çok sevdiğini söylemiştim ve endişeye kapılmıştı onunda beni sevdiğini anladım, 5 gün sonra 4. ayımız. Sen de bunu yapabilirsin hem arkadaşlığınızı kaybetmezsiniz hem onu yoklarsın.

Bilmiyorum, ben çok yakışıklı değilim ama mesela çok sami miyiz?
Ona fotoğraf atınca çok güzel diyor, bilmiyorum, her şeyi yaptım onun için.

Sessiz ortamda açıl hocam. Sakince söyle.

Ben son şansımı deneyeceğim, kabul etmeyecek. Ben zaten tipsizin tekiyim, ona çok değer veriyorum.
Biliyor ama çok yakışıklı değilim.

Arkadaş olarak kal sana tavsiyem o kadar sohbet etmişsiniz dizi film izlemişsiniz 3.5 yıllık arkadaşlığınız bitebilir aynısını bende yaşamıştım açıldım artık konuşmuyoruz ama senin kararın.

Zaten kaybedeceğim her şeyi hayatımda kaybetmişim, onu da kaybetmek istemiyorum.
Çok seviyorum, sami miyiz? Bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar abilerim, iyi geceler abilerim. Size bir şey sormak istiyorum. Ben sevdiğim bir kıza açılmak istiyorum ama açılamıyorum. Kızla 3.5 senedir çok iyi samimiyiz.
İlk tanıştığımız zaman çok kiloluydum, 90 kiloydum onun için 30 kilo verip 60 kiloya indim. Kilolu olduğum zaman hata yapıp çıkma teklifi etmiştim ve demişti ki seni kardeşim olarak görüyorum şimdi çıkma teklifi etsem ne diyeceğini bilmiyorum ve çok samimiyiz hep yanıma gelir beraber bizim evde film izleriz şarkı söyleriz falan çok seviyorum onu.

Burası teknoloji formu degilmi benmi yanlış biliyorum. Technopat Sosyal cok guzel bir yer insanlar teknoloji konusunda yardim ediyor ama bunun gibi sacma konular Technopat Sosyal'in kalitesini dusuruyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı