Bitmezsin merak etme, onun kalbiyle yaşamıyorsun, kendi vücudun ve kafan var. Pasif kalmanı öneren herkesi direkt yok say, romantik komedi filmi değil bu.
Kardesim al karşına konuş tabii ayak üstü olmasın evde de olmasın bir yere götür durumu anlat 3.5 senedir birbirinizi tanıyorsunuz madem iyi anlasıyorsunuz niye sevgili olmayasınız ki ha amma olmaz seni kardeşim gibi görüyorum falan derse başka toplara girme kalbine göm o kızla olmaz kafaya da çok takma çok insan gelip geçecek hayatından hayatını yaşa bak bana 5 senedir yalnızım gayet mutluyum kendi başına mutlu olmayı öğren.
Bitmezsin merak etme, onun kalbiyle yaşamıyorsun, kendi vücudun ve kafan var. Pasif kalmanı öneren herkesi direkt yok say, romantik komedi filmi değil bu.
Selamlar abilerim, iyi geceler abilerim. Size bir şey sormak istiyorum. Ben sevdiğim bir kıza açılmak istiyorum ama açılamıyorum. Kızla 3.5 senedir çok iyi sami miyiz?
İlk tanıştığımız zaman çok kiloluydum, 90 kiloydum onun için 30 kilo verip 60 kiloya indim. Kilolu olduğum zaman hata yapıp çıkma teklifi etmiştim ve demişti ki seni kardeşim olarak görüyorum şimdi çıkma teklifi etsem ne diyeceğini bilmiyorum ve çok sami miyiz hep yanıma gelir beraber bizim evde film izleriz şarkı söyleriz falan çok seviyorum onu.
Çarpıcı olmalısın bunun için ortam görsellik hepsi çok etkili özellikle sözler. Kadınların kalbine giden yol ağzındaki kelimelerin çizdiği rotaya bağlıdır. Bu sebeple "benimle çıkar mısın hala sana hislerim var" gibi sözlerden uzak durmanı tavsiye ederim bulunduğun şehre göre güzel ve uygun bir yer bul vakit geçir ve en sonda dayanamadığına dair kırıcı olmayan bir sitemle sihirli sözleri söyle kız senindir
Çarpıcı olmalısın bunun için ortam görsellik hepsi çok etkili özellikle sözler. Kadınların kalbine giden yol ağzındaki kelimelerin çizdiği rotaya bağlıdır. Bu sebeple "benimle çıkar mısın hala sana hislerim var" gibi sözlerden uzak durmanı tavsiye ederim bulunduğun şehre göre güzel ve uygun bir yer bul vakit geçir ve en sonda dayanamadığına dair kırıcı olmayan bir sitemle sihirli sözleri söyle kız senindir