Sevdiğim kıza nasıl açılmalıyım?

AlperInferno

Megapat
Makaleler
11
Daha fazla  
Merhaba. Normalde buraya yazmayı düşünmüyordum ama çok arada kaldığım için yazmaya karar verdim. Ben bizim sınıfa bu dönem gelen bir kıza 2 hafta önce aşık oldum. Genel olarak yakın arkadaşlarım disinda insanlarla çok sohbetim olmaz. Bu kızla da öyle sayilir çok sohbetim yok ama bir sorunum da yok. Yaz tatili girdiği için çok goremiyorum arada bir birkaç kişiyle bowling falan etkinlikler oluyor orada göreceğim. Bu etkinliklerden biri haziran sonu diğeri temmuz sonu olacakmis. Ben bu kıza bu etkinliklerden birinde mi acilayim yoksa duz Instagram'dan mi yazayım? Bir de ben birkaç saat önce kendim bir deneme yaptım ne yazabilirim diye yakın arkadaşım olmadigi için biraz daha resmi yazayim diye Türk Telekom SMS'i tarzi bir metin çıkardım. Sizce böyle resmi mi yazmalıyım yoksa direkt girmeli miyim? Ayrıca kızı korkutmak da istemiyorum saplantılı gibi biraz tipim dağ ayısı gibi oldugu için korkmasini istemiyorum. Bir de kendisini özel hissettirmek istiyorum. Sizce ne yapabilirim? Ne yapmalıyım?

Kızın neyine aşık oldun? Muhtemelen sadece dışına. Zaten kendin diyorsun, çok muhabbetim yok diye; tanımıyorsun işte.

Aşk yok ortada, hoşlantı var. Bir yere de varmaz. Sen bilirsin gene de. Kesin açılacaksan yüz yüze yap.
Hem dışına hem içine. O kadar da uzak değilim. Çok ortak noktam var. Bazı özellikleri de hoşuma gidiyor (görüntüden bagimsiz)

Hoşlanti olması yeterli de burda kızla samimiyeti yok komik duracak.
Samimiyet var çok yok sadece. Bizim sınıfta herkes iç içe zaten herkes birbiriyle arkadaş herkesin birbiriyle sohbeti var. Bu kız yine biraz mesafe koyuyor erkeklere karşı ama benim içinde bulunduğum 3lu erkek arkadaş grubu var onun bulunduğu kiz grubuyla benim grubun arasi çok iyi herkes birbiriyle yakın arkadaş. Yani genel olarak diğerlerinden daha çok sohbetim var ama çok yok.

Hem dışına hem içine. O kadar da uzak değilim. Çok ortak noktam var. Bazı özellikleri de hoşuma gidiyor (görüntüden bagimsiz)

Samimiyet var çok yok sadece. Bizim sınıfta herkes iç içe zaten herkes birbiriyle arkadaş herkesin birbiriyle sohbeti var. Bu kız yine biraz mesafe koyuyor erkeklere karşı ama benim içinde bulunduğum 3lu erkek arkadaş grubu var onun bulunduğu kiz grubuyla benim grubun arasi çok iyi herkes birbiriyle yakın arkadaş. Yani genel olarak diğerlerinden daha çok sohbetim var ama çok yok.
İşte dümdüz sınıf arkadaşı lisedeyken benim de nerdeyse her kızla o kadar samimiyetim vardı aynı sınıfta olan. Açılma bi ara dışarda bir şey yapmaya davet et.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı