Sevdiğim kızdan Red yedim üstüne kız başkasını seviyor

Çok teşekkürler
Abi çok teşekkürler bende öyle yapmaya çalışıyorum.
Çok
Çok sağol haklısın sonuna kadar
@Vavien. @Bazinga Physicist @Arleigh Burke
Abiler Kız az önce instagramda Galatasaray stadyumunu atarak bir gün sevgilimle gideceğim yazdı Ben bittim Yine de tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Son düzenleme:
Sevdiği kişi senin arkadaşın çıkıyormuş. Aman Allah'ım! Arkadaşlarına dikkat et.
Haklısın bende ondan şüpheleniyorum Çünkü bak derslerim iyi uzun boyluyum kas da var ama tip olarak o kadar iyi değilim ve kızın bana yalan söyleme ihtimali de var

Haklısın bende ondan şüpheleniyorum çünkü bak derslerim iyi uzun boyluyum kas da var ama tip olarak o kadar iyi değilim ve kızın bana yalan söyleme ihtimali de var.

O tipler genelde bu anı düşünür. 3 sene sonra takıldıkları kişiler daha da serseri olmuş bir halini görünce bırakmak istiyorlar. Sonra bizim gibilere, zamanında çok reddedilen, şimdi güzel yerler de yakışıklı, tıp okuyan tiplere bakıyorlar. O yüzden sen derslerine odaklan. Kendini geliştir. Kas çalış, yasak kalkınca sokağa çık yürü, bol bol gez, sosyalleş. Bunlar işe yarayacaktır.

Sağol çok teşekkürler

Biraz geç oldu ama olsun. Nedenini öğrensen bile büyük ihtimal bir işe yaramayacak. En mantıklısı onu unutup hayatına devam etmek olur.

Sana kız mı yok?

Bu yazacağımın çok bir faydası olmayacak ancak yine de söyleyeyim kız ret ettiyse bırak gitsin yapabileceğin bir şey yok unutmaya çalış sosyalleş falan Online oyunlara gir insanlarla konuş yeni insanlar edin yeni insanlar edinebilmek için dışarı çıkmana gerek yok internet üzerinden oyunlardan veya başka bir yerlerden yeni insanlar edinebilirsin eğer öyle olmaz diyorsan bir hobi edin örnek olarak yeni bir dil öğrenmek gibi veya bu dil kodlama dili de olabilir hem ileride işine yarıyabilir hem de unutmana yardımı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…