Sevdiğim kızı nasıl aşık ederim?

Hocam kalın cüzdanlı birinin gelip forumda aşık oldum yardım edin tarzından konu açacağını zannetmiyorum büyük ihtimalle 16 17 yaşında ergenliğin koynunda orta halli genç bir arkadaşımızdır
 
Üzülmeni gerektirecek bir şey yok burada. Biraz kalbin kırılmış olabilir ama şunu düşün, Belki de bu kişiyle birlikte olsan seni gerçekten mutlu edecek kişiyi kaçıracaktın. Yani hayatına çok kişi gelip çok kişi çıkacak. (Aslında bunu yazarken bende eskiden baya bir kıza aşık olduğumu zannetmiştim. Şuan hayatımda inanılmaz bir insan var ve şunu fark ettim. Aslında hiç birine aşık olmamışım ben, sadece öyle hissetmek istemişim. Bundan 5 sene önce gerçek aşkımı buldum, İnan onunla ilk konuştuğum anda hiç ilgimi çekmemişti ama şuan deliler gibi aşığım. :D O yüzden Aşk biraz garip bir şey beklersen sende bulacaksın.)
 
Vazgeçmek istemiyorum. Ama kaldıramıyorum artık. Rüyalarıma giriyor. Kabusum oluyor. Sılaaaaaaaaaaaaaa diye bağırmak istiyorum. Keşke görse bunları. Of be offf.
Zengin biri misin? Eğer zengin isen zaten seninle birlikte olur. Büyük ihtimalle zengin değilsin. Kalın cüzdan çok etkilidir.
 
Zengin biri misin? Eğer zengin isen zaten seninle birlikte olur. Büyük ihtimalle zengin değilsin. Kalın cüzdan çok etkilidir.
Yalnız arkadaşımız ''Nasıl aşık ederim'' demiş. Yani para ile aşık edemezsin. Sadece paranı yemek için yanında olur.
 

Geri
Yukarı