Sevdiğim kızı unutamıyorum

Evet bir ay önce deneyimledim ve bașlığı görür görmez tıkladım. Ancak senin sorunun birșey değil. Aranıza mesafe girmiș ve eğer ciddi isen bu mesafe kapanabilir gelecekte. Messi șu an ilk okul așkı ile evli. Peki 17 yașında sevdiğin kız tarafından bir peçete gibi kullanlıp çöpe atılmak nasıl biliyor musun? Ağır abilerin dediği gibi "Dert birșey gibidir, en büyüğü sende sanarsın. " Hayat gerçekten çok uzun ve gelecekte ne yașayacağını bilemezsin. Umarım birșeye yaramıștır dediklerim.

Kendini sadece ona bağladığın belki çevrendekileri göremiyorsundur. Ailen dışında hiçkimse vazgeçilmez değildir. Hepsinin daha iyisi çıkacak karşına. Zor olanla zaman kaybetmektense, çevrene yönel. Unutmama gibi bir şey yok. Aranızdaki iletişimi bitirmeye çalış. Birkaç ay bu aklına geldikçe üzülebilirsin ama sonra geçecek. Çevrendekilere şans ver, elbet daha iyisini bulabilirsin.
Yine de bu dönemlerde bu tarz konular üzerinde fazla durmamanı tavsiye ederim. Lisede bu tarz konuların üzerine çok düşünce dersler iyi etkilenmiyor. Tabi tamamen içine kapanmış gibi de olma. Herkesle iletişim halinde ol, yakınlaş ama sürekli kafanı bunlarla da doldurma. Daha gelecekte tanıyacağın bir sürü insan olacak. Ağırlıklı olarak derslerine odaklan, yeni hobiler edin. Üzülerek zaman kaybetmeyin. Her zaman gülün. Gülmekten daha güzel bir şey var mı?

Hayata atıldığında, daha büyük sorunlarla karşılaştığın zaman aklının ucundan bile geçmeyecek merak etme. Boş kaldığında aklına gelir ara sıra, onu saymıyorum.

Ben de bir sıralar aşık olmuştum. Daha sonrasında aramız bir şekilde bozuldu. Aşk acısı çekmek buymuş demek. İyi şanslar dostum, unutmaya çalış

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşk denen şey bana göre saçmalık ve zaman kaybından ibaret bir şey. Bence insanlar kendilerini geliştirip, kendi hayatlarına odaklanmalılar. Boş işlerle uğraşmamalılar.
Konuyu hafif hortlatarak arkadaşa hatırlatmış olmazsın umarım.

Unutmaya çalış, hiç kimse vazgeçilemez değildir. Kafandan o kızı çıkar. Arada sırada birkaç üzüntü çekersin ama daha sonrasında sinek ısırığı gibi gelir.

Zaten hiç kimseyi, hiçbir acıyı unutamazsın bu hayatta sadece alışırsın. Daha büyük acılar daha büyük mutluluklar onları gölgesinde bırakır. Bırak düşünmeyi her şey yoluna girer. En iyi ilaç zamandır.

En iyi ilaç takmamaktır. Unutmaktır. "Başka derdin mi yok a..." cümlesi tavsiye edilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…