Sevdiğim kızın arkadaşı beni seviyor

Viego Santiarul

Picopat
Katılım
4 Haziran 2023
Mesajlar
158
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 3050 ti
Ryzen 7 5800H
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle en baştan anlatıyorum abilerim ablalarım,
Ben lise de okuyorum, belli nedenlerden ötürü nakil aldırıp başka bir okula geçtim. Sınıfımda ki erkekler beni aralarına aldılar çünkü gayet sosyal biriyim iletişimim iyi. Neyse işte ben de biraz zaman geçtikçe bir kızdan hoşlanmaya başladım. Ara sıra konuşuyorduk, projelerinde yanına gidip yardım ediyordum, bana sınavımı soruyordu vesaire. Yani konuşmayı sadece ben başlatmıyordum, karşılıklıydı. Derslerde sık sık göz göze geliyorduk falan. Yani her şey çok klasik olması gerektiği gibi. Fakat geçen haftalarda bu hoşlandığım kızın yakın arkadaşı ortak arkadaş aracılığıyla benden hoşlandığını söyledi/belli etti (herhalde utandığı için kendi diyemedi) bende ortak arkadaşımız olan çocuğa hayır kafalarımız uymuyor falan dedim.

Ve birkaç gün sonra fark ettim benim hoşlandığım kız neredeyse her şeyi kesti yine konuşuyorduk ama eskiye göre daha az ve daha az samimiydik. Artık göz göze gelmiyoruz bile. Ve bende bunlara rağmen daha da seviyorum gibi hissediyorum.
Sizce bundan sonra ne olur? Zamana mı bırakmalıyım yoksa başka bir şey yapmalı mıyım? Tecrübeli abi veya ablalarımdan bir şeyler bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bir sorun görmüyorum. Hayır demişsiniz, bundan sonra da kız size doğal olarak yakın davranmayacak. İlgi duyuyorsaydınız da kabul edecektiniz. Ama iyi ki de etmemişsiniz. Tavsiyem, sınava konsantre olmanız yönünde.
 

Geri
Yukarı