Sevdiğim kızın sevdiği varmış

8TURK8

Hectopat
Daha fazla  
2 buçuk aydır bir kızla konuşuyoruz. Kendisine başta çok yüz vermiyordum ve kendisi hep sohbet baslatmak isteyen taraf oluyordu. Sonra ben dedim kız herhalde hoşlanıyor benden. Ben de huyuna gideyim kız da iyi hoş falan.

Aradan 1 ay geçti ve ben kıza aşık olmuşum. Sohbet baslatan, ilgi veren taraf ben oldukca onda geri cekilme hissettim ama aşıktım devam ettim mecbur insan sevdiğine ilgi vermek istiyor çünkü. Ama kızla yine fena değildik birbirimizle neredeyse sevgili gibiydik ama adını koymamıştık. Aradan bir süre gectikten sonra ben teklif ettim.

Bana, ben de senden hoşlanıyorum ama hazır değilim, arkadas kalalım, seni kaybetmek istemiyorum dedi. Normalde ben asla kabul etmem direkt silerim. Fakat bu sefer kaybetmek istemedim ve tamam dedim.

Haftalar sonra bugün kızın sevgisinin ilgisinin iyice azaldığını fark ettim ve onunla konuşmaya karar verdim. Ona, bana karşı açık olmasını. Eğer beni sevmiyorsa bunu direkt söylemesini istedim. Söylemedi. Of puf falan derken başka birisini sevdiğini söyledi ama muhtemelen yeni değildi. Eski sevgilisini özlüyordu sanırım. Çünkü sosyal medyada falan beğendiği postlar hep o şekildeydi. Yani biz konuşmaya başladığımızda çoktan ayrılmışlardı ve onu seviyordu. Madem başkasını seviyordu neden daha önce bana aşkım, hayatım falan deme cürettinde bulunabiliyordu anlamış değilim. Bir insanın duyguları bu kadar ucuz olmamalı. Bir insan birini severken flörtleşmemeli. Yoksa can yakılıyor.

Zor unutacağımı falan düşünmüyorum ama böyle olaylar beni derinden üzüyor. Bunun aldatılmakla hiçbir farkı yok.
Bana verebileceğiniz tavsiyeler var mı? Dertleşmek istiyorum.

Muhtemelen eski sevgilisinin etkisinde kalmış, seni çantada keklik bir seçenek olarak görmüş, eski sevgilisinden artık ümidi kesmeye başladığında sana yakınlaşmış ve aradaki ilgi boşluğunu doldurmak için senin duygularını kullanmış, ne zaman ki eski sevgilisi ona tekrar ışık yakmış seni bırakıp koşa koşa ona gitmiş.
Sana verecek pek bir tavsiye yok, çünkü sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer artık sana yakınlaşan her kıza acaba ilgi boşluğunu doldurmak için beni kullanan bir sahtekar mı diye bakacaksın. Neredeyse her seferinde haklı çıkacaksın ve her haklı çıktığında daha ciddi ve olgun birine adım adım dönüşeceksin. Seni sevmeyen birine gönlünü kaptırmak zordur ama atlatılır, eyvallah denir biz fikrimizi söyledik kul kaderini yaşar bahtına ne çıkarsa denir ve olay yerinden uzaklaşılır. Ama seni kullanan bir sahtekara gönlünü kaptırmak zordur çünkü sadece sevgi değil kullanılıp atılmışlık hissi ile de devam edersin yola. Bu da seni epey yıpratır. Lakin unutma ki öldürmeyen güçlendirir, bu olay karşısında yapman gereken tek şey Allahından bul zalim kız demek ve yola devam etmek. Bilemezsin belki bu olaylar olmasa ve uzun bir ilişki yaşasanız sana daha çok zarar verecekti belki. İstemeden de olsa sahtekarlığı ile seni korumuş olduğunu anlamak bir nebze de olsa içini rahatlatacaktır. Düşünsene, bunlar başına geçmeseydi sahtekar bir kızın seni sevdiğini düşünerek hayatına devam edecektin. Ama artık eskisinden daha olgunsun, daha güçlüsün; ve kaybettiğin hiçbir şey yok.

Dostum son cümleni kıza söyle açık açık sonra da sil. Şu an silmediğin her saniye senin için kötü olur kafaya takarsın silmesi zor olur kendini avutmak zorudna kalırsın etkisinden çıkamazsın.

@8TURK8 kızlar genel olarak böyle hocam zaten çoğu kız ilgi için kullanıp saliyor diyebilirim ama eski sevgilisini özlediğini belli etmesine rağmen konuştuğunuz için siz de hatalisiniz.

17 yaşındayız

@8TURK8 kızlar genel olarak böyle hocam zaten çoğu kız ilgi için kullanıp saliyor diyebilirim ama eski sevgilisini özlediğini belli etmesine rağmen konuştuğunuz için siz de hatalisiniz.
Napayım reis insan sevince böyle şeylere takılamıyor malesef

Muhtemelen eski sevgilisinin etkisinde kalmış, seni çantada keklik bir seçenek olarak görmüş, eski sevgilisinden artık ümidi kesmeye başladığında sana yakınlaşmış ve aradaki ilgi boşluğunu doldurmak için senin duygularını kullanmış, ne zaman ki eski sevgilisi ona tekrar ışık yakmış seni bırakıp koşa koşa ona gitmiş.
Sana verecek pek bir tavsiye yok, çünkü sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer artık sana yakınlaşan her kıza acaba ilgi boşluğunu doldurmak için beni kullanan bir sahtekar mı diye bakacaksın. Neredeyse her seferinde haklı çıkacaksın ve her haklı çıktığında daha ciddi ve olgun birine adım adım dönüşeceksin. Seni sevmeyen birine gönlünü kaptırmak zordur ama atlatılır, eyvallah denir biz fikrimizi söyledik kul kaderini yaşar bahtına ne çıkarsa denir ve olay yerinden uzaklaşılır. Ama seni kullanan bir sahtekara gönlünü kaptırmak zordur çünkü sadece sevgi değil kullanılıp atılmışlık hissi ile de devam edersin yola. Bu da seni epey yıpratır. Lakin unutma ki öldürmeyen güçlendirir, bu olay karşısında yapman gereken tek şey allahından bul zalim kız demek ve yola devam etmek. Bilemezsin belki bu olaylar olmasa ve uzun bir ilişki yaşasanız sana daha çok zarar verecekti belki. İstemeden de olsa sahtekarlığı ile seni korumuş olduğunu anlamak bir nebze de olsa içini rahatlatacaktır. Düşünsene, bunlar başına geçmeseydi sahtekar bir kızın seni sevdiğini düşünerek hayatına devam edecektin. Ama artık eskisinden daha olgunsun, daha güçlüsün; ve kaybettiğin hiçbir şey yok.

Teşekkürler kral iyi dedin vallahi.

17 yaşındayız

Napayım reis insan sevince böyle şeylere takılamıyor malesef

Teşekkürler kral iyi dedin vallahi.
Reis takilman lazım yoksa hep böyle şeylerle karşılaşıyorsun bi kız sana eski sevgilisinj anlatiyosa ilgi istiyo sonra bırakacak iste olay basit ama seninde çok sevdiğini zannetmiyorum muhtemelen çok kızlarla konuşmadığın için biriyle konuşunca hemen bağlandin.

Yani olay şu kız muhtemelen sevgilisinden kendi planı dışında ayrıldığı ve çocuğu sevdiği için morali bozuk kızlarda şöyle bişey var eğer kendi planlayıp ayrılırsa bi haftada bile unutabiliyo ama kendi planı dışında olduğunda haftalar da surebiliyo işte seni b planı olarak görüyor sevgilisi ona yüz vermezse senle olacak muhtemelen ama yüz verdiği için senle iletişimi yavaş yavaş kesiyor. İyi tarafından bak sevgilisi ile yeniden birlikte olmasa muhtemelen kızla sevgili olup senj sevdiğini düşünecektin.

Son düzenleme:
Reis takilman lazım yoksa hep böyle şeylerle karşılaşıyorsun bir kız sana eski sevgilisinj anlatiyorsa ilgi istiyor sonra bırakacak iste olay basit ama seninde çok sevdiğini zannetmiyorum muhtemelen çok kızlarla konuşmadığın için biriyle konuşunca hemen bağlandin.

Yani olay şu kız muhtemelen sevgilisinden kendi planı dışında ayrıldığı ve çocuğu sevdiği için morali bozuk kızlarda şöyle bir şey var eğer kendi planlayıp ayrılırsa bir haftada bile unutabiliyor ama kendi planı dışında olduğunda haftalar da surebiliyor işte seni b planı olarak görüyor sevgilisi ona yüz vermezse senle olacak muhtemelen ama yüz verdiği için senle iletişimi yavaş yavaş kesiyor. İyi tarafından bak sevgilisi ile yeniden birlikte olmasa muhtemelen kızla sevgili olup senj sevdiğini düşünecektin.

Aga kizlarla konusmadigin icin diyorsun da ben o toplara hiç girmem ya. Yani DM kutumu acsan sadece sevdigim kiz vardir gerisi ya abladir ya kardestir ya da arkadastir. Ne blm ben ciddi iliski istiyorum cidden harbili sevilmek istiyorum tek gecelik değil abi benim degerim, sevgim. Böyle olunca da bir umut çıkarsa bağlanıveriyorum ne yapayım. Aksi halde böyle aynı anda 2 kızla bile konuşamam ben kendimi kötü hissederim iğrenirim kendimden. Keşke herkes böyle olsa. Of of.

İkinizle de konuşmuş karar zamanı gelince de hanginizin ilgisini daha çok beğendiğine karar vermiş ama yürümezse senide bir tur denemek için sana yha bak sevgili olmadık yinede gitme tamam mı demiş. Kısaca çokta takılma yoluna bak.

Aradan bir süre gectikten sonra ben teklif ettim.

Yanlış.

Fakat bu sefer kaybetmek istemedim ve tamam dedim.

Yanlış. Bu davranış sizi "uydu erkek" mertebesine taşıyan ve karşıdaki kızla aranızdaki şansın neredeyse sıfıra inmesini sağlayan bir davranıştır. Siz her ne kadar aranızda bir şeyler yaşanma şansını yükselttiğini sansanız bile.
Yapman gereken şey orada "bu arkadaşlık işi bana uymuyor, fikrin değişirse bana haber ver, görüşürüz." yazıp hayatından çıkarmaktı.

Haftalar sonra bugün kızın sevgisinin ilgisinin iyice azaldığını fark ettim ve onunla konuşmaya karar verdim. Ona, bana karşı açık olmasını. Eğer beni sevmiyorsa bunu direkt söylemesini istedim.

Bir yanlış daha.

Of puf falan derken başka birisini sevdiğini söyledi ama muhtemelen yeni değildi. Eski sevgilisini özlüyordu sanırım. Çünkü sosyal medyada falan beğendiği postlar hep o şekildeydi. Yani biz konuşmaya başladığımızda çoktan ayrılmışlardı ve onu seviyordu.

Muhtemelen eski sevgilisi senden daha alfa, kız da seni uydu erkek bir beta olarak kullanıyor. (Normalde alfa, beta terimlerini forumda kullanmıyorum ama aklıma başka cümle gelmedi)

Madem başkasını seviyordu neden daha önce bana aşkım, hayatım falan deme cürettinde bulunabiliyordu anlamış değilim. Bir insanın duyguları bu kadar ucuz olmamalı. Bir insan birini severken flörtleşmemeli. Yoksa can yakılıyor.

Klasik kadından daha ilişki öncelikli olan feminen erkek. İlişkiye yönelik ilk adımı her zaman kadın atar, diğer durumda sizin her zaman keyfinize bakmanız lazım.

Güzel bir yerden alıntı yapacağım:

Eğer erkekseniz bunu kafanıza kazıyın, erkek ilişkinin kapı bekçisidir. Kadının seksi amaç haline getirmesi nasıl ona bazı aşağı sıfatlar getiriyorsa, erkeğin ilişkiyi amaç haline getirmesi aynı sıfatları hak eder. Seks nasıl kadının ilişkiye getirdiği kaynağı ise, ilişki de (yanı zaman ve emek) erkeğin getirdiği kaynaktır ve bu kısıtlı kaynak sadece kadın bunu hakederse ona verilmelidir.

Sizin kadını seks yapmaya nasıl ikna etmeniz gerekiyorsa, kadının da sizi ilişkiye ikna etmesi lazım. Bir erkeğin büyük bir dikkatle koruduğu “İlişki Kapısı”nın ardında her kadının yaşamak istediği cennet bulunur. Bu cennette en sıkışmış kavanozlar bile kolayca açılır, örümcekler ezilir, kadına şoförlük edilir, aletler onarılır, cesaret ve siparişler verilir. Bu cennet, erkeğin zamanı ve emeği ile işler.

Bir erkek olarak sizin zaman ve emeğiniz en değerli kaynaklarınızdır. Bu kaynaklarınızı “işler yapmak” için kullanırsınız – özellikle de hayattaki amacınızı gerçekleştirecek işler. Bu nedenle bu zaman ve emeği bir başkasına verdiğinizde, o kişinin bu muazzam armağana saygı duyması ve takdir etmesi gerekir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı