Sevdiğim kızın sevgilisi var

Çok deli sevdiğim bir kız var ama sevgilisi var. Kızla sanaldan konusmaya calıstım, kızın konusmaya calıstıgım zamanlarda sevgılısıyle arası bozukmuş. 1 gün sonra sevgılısıyle arasını düzeltince bana dedı kı senle artık arkadaş olarak konusamam falan. Realden cok sık goremıyorum. Evlerımız biraz uzak, kalbim sıkışıyor, çözüm lazım.

Sapla geç.
Çok düşünme sapla.
 
Ben de böyle bir şey yaşadım ama sevgilisi olduğunu öğrendiğimde söylemiştim sevdiğimi. Gerçi ayrıldıktan sonra da pek bir gelişme olmadı. Onu o zaman hayatımdan çıkaramadığım için çok büyük kavgalar ettikten sonra şimdi çıkarabildim ancak. Yani eğer gerçekten istemiyorsa hayatından çıkar gitsin. Yorma kendini çünkü eğer yapmazsan yalnızca süreci uzatırsın ve daha çok acı çekersin.
 
1-2 hafta yazmasan uzak dursan diyeceksin bunu mu dert etmişim diye. Sevgi böyle bir şey değil dostum. Karşılıklıysa yaşanmaya değerdir. Sanırım yaşında küçük daha o yaşta kızlar ne istediğini bilmez. Bir gün gelir sana yılışır ertesi gün seni tanımıyormuş gibi davranır. Salla gitsin başından. Engelle direk.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı